Sonos Stand

Sonos verkoopt nu eigen muurplankjes en speakervoet

Sonos Shelf en Stand

Sonos is begonnen met de verkoop van muurplankjes voor de Sonos Play:1 en de One. Daarmee kun je je speaker op een strakke manier aan de muur bevestigen.

Sonos verkoopt al wat langer accessoires via de online shop. Het gaat bijvoorbeeld om zuiltjes en wandhouders voor de diverse modellen speakers. De meeste worden gemaakt door externe fabrikanten zoals Flexson en Sanus. Wil je niet rechtstreeks bij Sonos aanschaffen vanwege de levertijden en verzendkosten, dan kan het ook via allerlei lokale winkels zoals Coolblue. Nieuw in het assortiment zijn dit wandplankje (van 60 dollar) en twee zuiltjes (van 250 dollar) waarmee je je Sonos Play:1 of Sonos One mooi aan de muur kunt bevestigen of in de huiskamer kunt neerzetten. Daarnaast verkoopt de fabrikant nieuwe kabels in drie lengtes.


Sonos Shelf

Sonos Shelf

Met deze nieuwe producten waagt de speakerfabrikant zich voor het eerst op het gebied van accessoires. De Sonos Shelf is verkrijgbaar in zwart en wit en heeft een inkeping waar de speaker in past. Er is ook een uitsnede gemaakt om de kabel weg te werken. Het materiaal en de afwerking zijn gelijk aan de Sonos One, zodat het één geheel lijkt. Er is ook aan gedacht om te veel aan kabel mooi weg te werken, zodat het er strak uitziet. Je betaalt 60 dollar via de Sonos-shop.

Sonos Shelf wit

Sonos Stand

De Sonos Stand is ook nieuw en wordt door Sonos zelf gemaakt. Dit is een zuiltje om je speakers in de huiskamer neer te zetten. Het design is vergelijkbaar met die van de Shelf: het bestaat uit een plankje waar een verlaging in is gemaakt. De vorm vaarvan sluit precies aan op de onderkant van de speaker. Er is ook hier een manier om extra kabels weg te werken. De hoogte van de Sonos Stand is helaas niet aanpasbaar. Ze zijn 83cm hoog en dat is volgens Sonos de ideale hoogte voor surround speakers. Je koopt twee stuks in de kleuren zwart of wit voor $250.

Sonos Stand in huiskamer

Zoek je een goedkopere oplossing, dan kun je bij Flexon terecht voor nog geen 150 euro. Een muurbeugel voor de Sonos One kost je rond de 65 euro bij Coolblue, al heb je dan geen plankje om je smartphone neer te leggen.

Verder verkoopt Sonos nu nieuwe stroomkabels voor de speakers, in een lengte van een halve meter, 1,8 meter en 3,5 meter. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Meer informatie over Sonos lees je in onze speciale gids.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2019, 9:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen sonos, speaker

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.