Siri suggesties en Siri Shortcuts

Sharecuts laat zien wat er mogelijk is met nieuwe Siri Shortcuts-app

Later dit jaar introduceert Apple de nieuwe Shortcuts-app, waarmee je snelkoppelingen naar Siri kan maken. De eerste ontwikkelaars laten zien wat er mogelijk is en verzamelen de snelkoppelingen op een nieuwe Sharecuts-website.

Met Siri Shortcuts is er in iOS 12 veel meer mogelijk met Apple’s assistent. De Shortcuts-app lijkt in veel opzichten op Workflow, de app die Apple eerder over nam. De workflows die je in Workflow gemaakt hebben, worden zelfs overgezet als je de aankomende Shortcuts-app gaat gebruiken. Meerdere ontwikkelaars hebben hun eigengemaakte snelkoppelingen nu gedeeld met de nieuwe Sharecuts.app-website.

Sharecuts.app verzamelt Siri-snelkoppelingen

Sharecuts.app is gemaakt door ontwikkelaar Guilherme Rambo (@_inside). Met Sharecuts kunnen enthousiastelingen hun eigengemaakte creaties delen. Naast Rambo vind je er nu ook alvast snelkoppelingen van onder andere ontwikkelaar Steve Troughton-Smith (@stroughtonsmith). Op dit moment is de toegang voor het uploaden van Shortcuts nog beperkt tot mensen op uitnodiging, maar het is de bedoeling dat op een gegeven moment iedereen zijn of haar eigen snelkoppelingen kan uploaden.

Sharecuts voor Siri Shortcuts.

Op moment vind je op de website vijftien verschillende snelkoppelingen. Van een willekeurige Chuck Norris-grap tot de meest recente Bitcoin-prijs vanuit Coinbase: met de Shortcuts-app maakt je eenvoudig je eigen snelkoppelingen. Ben je ontwikkelaar en heb je nu al toegang tot de Testflight van de Shortcuts-app, dan kun je de snelkoppelingen van Sharecuts meteen gebruiken in de Shortcuts-app. Het enige wat je dan hoeft te doen is op je iPhone naar de website te gaan en een snelkoppeling selecteren.

De Shortcuts-app is naar verwachting voor iedereen beschikbaar zodra iOS 12 te downloaden is. iOS 12 is nu nog als beta voor publieke testers en ontwikkelaars beschikbaar. De definitieve versie van iOS 12 wordt in september van dit jaar verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2018, 20:44
Categorie Apps
Onderwerpen Siri, Siri Shortcuts
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.