Nieuwe reclamespotjes: fietsen en skateboarden met de iPhone 7

Apple heeft nieuwe reclamespotjes voor de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 uitgebracht, die benadrukken dat je het toestel prima bij rotweer kunt gebruiken.

Reclamespot iPhone 7

Apple heeft drie nieuwe reclamespotjes uitgebracht die de pluspunten van de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 benadrukken. Ga de strijd aan met de elementen met de waterbestendige iPhone 7. En maak foto’s bij slechte lichtomstandigheden dankzij de vernieuwde camera. De Apple Watch Series 2 wordt neergezet als een apparaat voor elke manier waarop je wilt bewegen. GPS, waterbestendigheid tot 50 meter en een snelle dualcore-processor zorgen dat je eigenlijk alles ermee kunt doen.


Midnight: skateboarder maakt foto’s
In Midnight gaat een jongen ‘s de duisternis op pad met zijn skateboard. Hij rijdt door een aantal wijken en langs watersproeiers, die zijn iPhone kletsnat maken. Maar dat maakt allemaal niet uit, want het is een iPhone 7. Vervolgens fotografeert hij een hert bij een tankstation en komt uiteindelijk bovenop een heuvel terecht, waar hij uitkijkt over de stad. Kortom: een typische dag uit het leven van een iPhone 7-bezitter. Foto’s maken onder deze slechte lichtomstandigheden en met veel kunstlicht is geen probleem, want daar is de camera op voorbereid.

https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU

Morning Ride: fietsen als het plenst
In Morning Ride is het wat minder idyllisch: een man bereidt zich voor om op de fiets te stappen, terwijl de regen uit de lucht plenst. Ook dit filmpje is in een duistere stijl gefilmd, zoals we bij de meeste iPhone 7-reclamefilmpjes inmiddels gewend zijn. Aan het begin van het filmpje checkt de man het weerbericht op zijn iPhone en ziet dat het rotweer is. Maar toch gaat hij erop uit. Terwijl de hond toekijkt prepareert de man zijn fiets. Aan het einde van het filmpje zie je de garagedeur open gaan en blijkt het ook nog hevig te onweren. Maar een iPhone 7-bezitter laat zich niet tegenhouden, want het toestel is spatwaterbestendig.

https://www.youtube.com/watch?v=rTFPB4OUqrM

Apple Watch Series 2: voor elke denkbare sport
Tenslotte is er nog een filmpje voor de Apple Watch Series 2, die opnieuw sterk gericht is op de fitnessfuncties. Je kunt zwemmen, fietsen, hardlopen en hoelahoepen met een Apple Watch, ook als het pijpenstelen regent. De trap op rennen, yoga, boksen, spinning, surfen, tennissen, een klimmuur bedwingen… in rap tempo komen allerlei sporten voorbij. Allemaal activiteiten waarbij je je niet druk hoeft te maken over zweet en water, want de Apple Watch Series 2 kan ertegen.

https://www.youtube.com/watch?v=5t21_e7_-cQ

Voor het geval je het gemist hebt: Apple heeft ook nog een ander reclamespotje voor de iPhone 7 uitgebracht, die wat duisterder qua sfeer is:

https://www.youtube.com/watch?v=ClRhvr7SK6E

Bekijk ook

Nieuwe reclamespot voor iPhone 7 is een duistere thriller

Apple's nieuwste reclamefilmpje lijkt een duistere, psychologische thriller die de aandacht vestigt op de camera, waterbestendigheid en meer.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.