Reclamespot iPhone 7

Nieuwe reclamespotjes: fietsen en skateboarden met de iPhone 7

Apple heeft nieuwe reclamespotjes voor de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 uitgebracht, die benadrukken dat je het toestel prima bij rotweer kunt gebruiken.

Reclamespot iPhone 7

Apple heeft drie nieuwe reclamespotjes uitgebracht die de pluspunten van de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 benadrukken. Ga de strijd aan met de elementen met de waterbestendige iPhone 7. En maak foto’s bij slechte lichtomstandigheden dankzij de vernieuwde camera. De Apple Watch Series 2 wordt neergezet als een apparaat voor elke manier waarop je wilt bewegen. GPS, waterbestendigheid tot 50 meter en een snelle dualcore-processor zorgen dat je eigenlijk alles ermee kunt doen.

Midnight: skateboarder maakt foto’s
In Midnight gaat een jongen ‘s de duisternis op pad met zijn skateboard. Hij rijdt door een aantal wijken en langs watersproeiers, die zijn iPhone kletsnat maken. Maar dat maakt allemaal niet uit, want het is een iPhone 7. Vervolgens fotografeert hij een hert bij een tankstation en komt uiteindelijk bovenop een heuvel terecht, waar hij uitkijkt over de stad. Kortom: een typische dag uit het leven van een iPhone 7-bezitter. Foto’s maken onder deze slechte lichtomstandigheden en met veel kunstlicht is geen probleem, want daar is de camera op voorbereid.

Morning Ride: fietsen als het plenst
In Morning Ride is het wat minder idyllisch: een man bereidt zich voor om op de fiets te stappen, terwijl de regen uit de lucht plenst. Ook dit filmpje is in een duistere stijl gefilmd, zoals we bij de meeste iPhone 7-reclamefilmpjes inmiddels gewend zijn. Aan het begin van het filmpje checkt de man het weerbericht op zijn iPhone en ziet dat het rotweer is. Maar toch gaat hij erop uit. Terwijl de hond toekijkt prepareert de man zijn fiets. Aan het einde van het filmpje zie je de garagedeur open gaan en blijkt het ook nog hevig te onweren. Maar een iPhone 7-bezitter laat zich niet tegenhouden, want het toestel is spatwaterbestendig.

Apple Watch Series 2: voor elke denkbare sport
Tenslotte is er nog een filmpje voor de Apple Watch Series 2, die opnieuw sterk gericht is op de fitnessfuncties. Je kunt zwemmen, fietsen, hardlopen en hoelahoepen met een Apple Watch, ook als het pijpenstelen regent. De trap op rennen, yoga, boksen, spinning, surfen, tennissen, een klimmuur bedwingen… in rap tempo komen allerlei sporten voorbij. Allemaal activiteiten waarbij je je niet druk hoeft te maken over zweet en water, want de Apple Watch Series 2 kan ertegen.

Voor het geval je het gemist hebt: Apple heeft ook nog een ander reclamespotje voor de iPhone 7 uitgebracht, die wat duisterder qua sfeer is:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2016, 20:20
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, iPhone 7, reclamespot

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.