Reclamespot iPhone 7 thriller

Nieuwe reclamespot voor iPhone 7 is een duistere thriller

Apple's nieuwste reclamefilmpje lijkt een duistere, psychologische thriller die de aandacht vestigt op de camera, waterbestendigheid en meer.

Je kunt natuurlijk reclame maken voor je nieuwe smartphonecamera met blije kiekjes van sportmensen en baby’s. Maar Apple heeft het in onderstaande spot besloten om toch iets anders aan te pakken. Het ziet eruit als een spannende tv-serie.

Een uil, regendruppels, een man in een boksring… allemaal angstaanjagend gefilmd in zwart-wit. Het nieuwste spotje heeft alles om je oncomfortabel te voelen. Zo’n angstgevoel uit vroegere tv-series: dat je een mysterieuze videoband op de deurmat vindt en dat je na een paar keer kijken nog steeds niet de boodschap begrijpt… maar dat het wel een dreigement moet zijn. Koop die iPhone, anders sturen we enge mannen op je af.

Maar als je nog wat vaker kijkt, zie je dat het eigenlijk draait om de vier verbeteringen in de iPhone 7: nieuwe camera’s, waterbestendigheid, stereospeakers en een langere batterijduur. En zwart is het nieuwe spacegrijs.

Apple’s eerdere filmpje over de iPhone 7 (zie hieronder) zag er een stuk gezelliger uit. Maar eerlijk gezegd: deze stijl is ook wel eens leuk.

Ook leuk om nog een keer te kijken: de samenvatting van alle aankondigingen in 107 seconden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 9:52
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 7, reclamespot

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.