Apple Music Festival vanavond van start met Elton John

Het Apple Music Festival 2016 gaat op 18 september van start met Elton John. Dit jaar is het festival alleen te bekijken als je abonnee van Apple Music bent.

Het Apple Music Festival 2016 begint vanavond om 21:00 uur. Sir Elton John heeft de eer om als eerste het podium te betreden. Later deze maand kun je ook nog luisteren naar Alicia Keys, One Republic, Robbie Williams, Britney Spears en Bastille. Op 30 september sluit Chance the Rapper het festival af.


Apple Music Elton John

Apple Music Festival 2016: Elton John trapt af

Het festival is dit jaar wat korter van opzet dan eerdere jaren, toen er de hele maand september optredens waren in het Roundhouse in Londen. Ook zijn er wat andere dingen gewijzigd. In voorgaande jaren kon je ook als Nederlander of Belg nog kaartjes winnen, bijvoorbeeld via de HEMA. Maar dit jaar is het uitsluitend voorbehouden aan inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Maar de grootste domper is wel, dat je dit jaar alleen kunt kijken als je betalend lid van Apple Music bent.

Bekijk ook

Apple kondigt Apple Music Festival 10 aan: 18 tot en met 30 september in Londen

Apple heeft de tiende editie van Apple Music Festival in Londen aangekondigd. Apple Music Festival 10 vindt plaats van 18 tot en met 30 september 2016.

Het is dit jaar de tiende editie van het Apple Music Festival, dat voorheen iTunes Festival heette. Sinds 2015 is het festival vernoemd naar Apple’s eigen muziekdienst. De kortere line-up werd vorig jaar al ingevoerd.

Line-up Apple Music Festival 2016

De complete line-up van het festival is dit jaar als volgt:

  • 18 september: Elton John
  • 19 september: The 1975
  • 20 september: Alicia Keys
  • 21 september: One Republic
  • 22 september: –
  • 23 september: Calvin Harris
  • 24 september: –
  • 25 september: Robbie Williams
  • 26 september: Bastille
  • 27 september: Britney Spears
  • 28 september: Michael Bublé
  • 29 september: –
  • 30 september: Chance the Rapper

Zelf kijken? Dat kan via Apple Music via je iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Op de Apple TV blader je naar Muziek. Je moet zoals gezegd betalend abonnee van Apple Music zijn om dit jaar de concerten live te kunnen meebeleven. Vanaf 20:00 uur zitten de mensen in de zaal en vanaf ongeveer 21:00 uur moet het gaan losbarsten met een optreden van Elton John. Maar Apple belooft niet dat het precies op tijd begint. Met celebrities weet je het immers maar nooit.

Meer informatie vind je in de FAQ van het Apple Music Festival 2016.

Apple Music Alicia Keys

Apple Music: Bastille

Apple Music Robbie Williams

Apple Music Chance the Rapper

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 september 2016 om 21:00
Onderwerp
Categorie
Diensten

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.