Praat mee: bespreek hier alle aankondigingen van het iPhone-event!

Het is weer zover: het volgende Apple-event staat in de startblokken? Om 19:00 vanavond vertellen Tim Cook en de rest je alles over de nieuwe iPhones en nog veel meer. Heb je wel een mening over de aankondigingen? Praat hier mee over alle nieuwe producten, diensten en meer!

We hebben er maandenlang naar uitgekeken en vandaag is het zover: Apple’s september 2019 iPhone-event gaat beginnen! Het belooft voor zowel ons als Apple zelf een spannende avond te worden: hoe wordt er gereageerd op alle nieuwe aankondigingen? In deze Praat mee kun jij je ei kwijt. Laat horen wat je van de presentatie en alle onthullingen vindt én vergeet niet op onze poll te stemmen!

Praat mee over het iPhone-event

Met de iPhone 11, iPhone Pro, mogelijk een nieuwe Apple Watch, allerlei nieuwe diensten en misschien nog een grote verrassing, wordt het een hele drukke avond. Naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit? Hoewel we al veel informatie hebben, zijn er altijd nog wat verrassingen. Ook voor mensen die niet kunnen wachten op iOS 13 is er iets om naar uit te kijken. Apple maakt namelijk ook de releasedatum van iOS 13 bekend!

Dit zijn de verwachtingen in het kort:

Check ook ons volledige artikel met uitgebreide verwachtingen van het iPhone-event van 2019!

In onze poll kun je alvast stemmen op de aankondiging waar jij het meeste naar uitkijkt. We kunnen ons voorstellen dat de keuze erg lastig is en daarom kun je in de poll je drie favorieten aangeven. Kijk jij uit naar een andere aankondiging, laat het ons dan weten in de reacties!

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Alle aankondigingen plaatsen we gedurende de avond ook in onze overzichtspagina over het event. Hou daarom de special met liveblog van het iPhone september 2019-event in de gaten om geen enkele onthulling te missen!

Bekijk ook

Samenvatting: Alle aankondigingen van Apple's iPhone 2019-event!

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Apple's iPhone 11-event van 10 september. Lees de samenvatting en nog veel meer! Alles over het grote iPhone-event van 10 september 2019 lees je hier!

Zo volg je de iPhone-keynote live
Apple trapt vanavond 10 september 2019 om 19:00 Nederlandse tijd af met de presentatie van de het iPhone september 2019 event. Er is zoals ieder jaar weer een Apple-livestream waarmee je het event live kan volgen. Nieuw dit jaar is dat je het event ook via YouTube kan kijken. Dit werkt op alle apparaten, dus met deze YouTube-video ben je altijd op het goede adres.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bekijk ook

Zo kijk je vannacht de livestream van Apple's Mac-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

iPhone-event volgen op iCulture
Op iCulture lees je al het nieuws zodra het aangekondigd wordt in artikelen die we constant bij zullen werken met nieuwe informatie. Je kan ook alle aankondigingen volgen in ons artikel voor de iPhone-event liveblog, waarin je later in de avond ook de samenvatting vindt. Via de website kun je ook desktopmeldingen instellen, zodat je een melding krijgt voor breaking news. Vergeet ook niet de iCulture-app (link) te installeren waar je de pushnotificaties voor in kunt stellen. Ook zullen we op Twitter via ons @iCulture account de keynote live mee tweeten. Wil je daar meldingen van ontvangen, schakel de pushnotificaties voor Twitter in.

Actuele iPhone 11 deals

iPhone 11

Lees hier alles over de iPhone 11: mogelijkheden, specificaties, prijzen en meer. Bekijk informatie over de iPhone 11 als los toestel kopen, de iPhone 11 prijs en de iPhone 11 abonnementen bij providers. Alles wat je wilt weten over deze kleurrijke 6,1-inch iPhone van 2019! Toch liever een nieuwere iPhone? Bekijk dan ons overzicht iPhone kopen. De iPhone 11 is in 2020 opgevolgd door de iPhone 12.

iPhone 11

Reacties: 123 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.