Apple Keynote Steve Jobs Theater

Praat mee: bespreek hier alle aankondigingen van het iPhone-event!

Het is weer zover: het volgende Apple-event staat in de startblokken? Om 19:00 vanavond vertellen Tim Cook en de rest je alles over de nieuwe iPhones en nog veel meer. Heb je wel een mening over de aankondigingen? Praat hier mee over alle nieuwe producten, diensten en meer!

We hebben er maandenlang naar uitgekeken en vandaag is het zover: Apple’s september 2019 iPhone-event gaat beginnen! Het belooft voor zowel ons als Apple zelf een spannende avond te worden: hoe wordt er gereageerd op alle nieuwe aankondigingen? In deze Praat mee kun jij je ei kwijt. Laat horen wat je van de presentatie en alle onthullingen vindt én vergeet niet op onze poll te stemmen!

Praat mee over het iPhone-event

Met de iPhone 11, iPhone Pro, mogelijk een nieuwe Apple Watch, allerlei nieuwe diensten en misschien nog een grote verrassing, wordt het een hele drukke avond. Naar welke aankondiging kijk jij het meeste uit? Hoewel we al veel informatie hebben, zijn er altijd nog wat verrassingen. Ook voor mensen die niet kunnen wachten op iOS 13 is er iets om naar uit te kijken. Apple maakt namelijk ook de releasedatum van iOS 13 bekend!

Dit zijn de verwachtingen in het kort:

Check ook ons volledige artikel met uitgebreide verwachtingen van het iPhone-event van 2019!

In onze poll kun je alvast stemmen op de aankondiging waar jij het meeste naar uitkijkt. We kunnen ons voorstellen dat de keuze erg lastig is en daarom kun je in de poll je drie favorieten aangeven. Kijk jij uit naar een andere aankondiging, laat het ons dan weten in de reacties!

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Alle aankondigingen plaatsen we gedurende de avond ook in onze overzichtspagina over het event. Hou daarom de special met liveblog van het iPhone september 2019-event in de gaten om geen enkele onthulling te missen!

Zo volg je de iPhone-keynote live
Apple trapt vanavond 10 september 2019 om 19:00 Nederlandse tijd af met de presentatie van de het iPhone september 2019 event. Er is zoals ieder jaar weer een Apple-livestream waarmee je het event live kan volgen. Nieuw dit jaar is dat je het event ook via YouTube kan kijken. Dit werkt op alle apparaten, dus met deze YouTube-video ben je altijd op het goede adres.

iPhone-event volgen op iCulture
Op iCulture lees je al het nieuws zodra het aangekondigd wordt in artikelen die we constant bij zullen werken met nieuwe informatie. Je kan ook alle aankondigingen volgen in ons artikel voor de iPhone-event liveblog, waarin je later in de avond ook de samenvatting vindt. Via de website kun je ook desktopmeldingen instellen, zodat je een melding krijgt voor breaking news. Vergeet ook niet de iCulture-app (link) te installeren waar je de pushnotificaties voor in kunt stellen. Ook zullen we op Twitter via ons @iCulture account de keynote live mee tweeten. Wil je daar meldingen van ontvangen, schakel de pushnotificaties voor Twitter in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 11 deals

123 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.