Beats Powerbeats Pro nu te bestellen in blauw, groen en wit

Naast de bestaande zwarte variant
De Powerbeats Pro zijn vanaf nu ook in andere kleuren te koop. Je kan kiezen uit blauw, groen en wit, naast de al verkrijgbare zwarte variant. De Powerbeats Pro vormen een goed alternatief voor de AirPods 2 omdat ze ook zijn voorzien van de nieuwste H1-chip voor makkelijk koppelen en een stabielere verbinding.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 22 augustus 2019: Je kan vanaf nu de Powerbeats Pro in meerdere kleuren bestellen. De groene, witte en blauwe varianten zijn nu beschikbaar bij de Apple Store en binnenkort ook bij onder andere Coolblue. Als je één van de gekleurde versies bij Apple bestelt, heb je ze tussen 30 augustus en 3 september in huis. Vanaf 3 september liggen ze ook in de fysieke Apple Stores. Ook bij Coolblue zijn de gekleurde versies nu in het assortiment, al is nog niet duidelijk wanneer deze leverbaar zijn.

De Powerbeats Pro zijn verkrijgbaar bij de Apple Store voor de adviesprijs van €249,95. Je kunt kiezen uit: zwart, ivoorwit, donkerblauw en mosgroen.

PowerBeats Pro kleuren

Twijfel je nog over de Powerbeats Pro? In onze review van de Powerbeats Pro lees je wat wij van deze nieuwe draadloze Beats-oordopjes vinden. Check ook onze vergelijking tussen de AirPods 2 en Powerbeats Pro.

https://www.iculture.nl/reviews/powerbeats-pro-review/

Oorspronkelijk artikel

Powerbeats Pro kopen

De Beats Powerbeats Pro zijn draadloze oortjes die voorzien zijn van dezelfde Apple H1-chip, die zorgt voor een snellere en stabielere verbinding met je devices. Ook zorgt dit ervoor dat je ‘Hé Siri’ kunt gebruiken, zodat de digitale assistent handsfree aan te roepen is. In onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 heb je al kunnen lezen wat de verschillen zijn. Ben je overtuigd dat de Powerbeats Pro beter bij je passen, dan kun je vanaf 3 mei een pre-order plaatsen bij Apple. Ze kosten 250 euro en zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De kleuren ivoorwit, mosgroen en marineblauw volgen later deze zomer. Dat is te lezen op de website van Beats.


Powerbeats Pro bieden op veel punten dezelfde functies als de AirPods 2, die nu een paar weken verkrijgbaar zijn. Dankzij de H1-chip maak je snel verbinding met je iPhone en andere apparaten en kun je vlot wisselen tussen devices. Je krijgt er ook een oplaadcase bij, die bij de PowerBeats Pro echter niet draadloos op te laden is. Wel zit er automatische oordetectie in, een microfoon voor telefoongesprekken en fysieke knoppen voor allerlei functies. Vergeleken met de AirPods bieden de PowerBeats Pro een langere batterijduur van 9 uur per oortje. Daarnaast krijg je meer dan 24 uur extra gebruiksduur via de oplaadcase.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Een ander verschil is dat de geluidskwaliteit volgens Apple extra aandacht heeft gekregen. Je krijgt er ook siliconen-eartips bij die je oren goed afsluiten. Daardoor is de geluidsisolatie met de buitenwereld beter. Maar je koopt deze Powerbeats Pro vooral omdat je ermee wilt sporten. Ze blijven beter in je oren zitten en zijn zweetbestendig. De oorhaken zorgen dat ze op hun plek blijven.

Powerbeats Pro oplaadcase

De Powerbeats Pro zijn nieuw in de line-up van Beats. Er waren al langer Powerbeats3 Wireless oortjes, die erop lijken, maar die toch op een aantal punten verschillen. Apple heeft bij de Powerbeats Pro zowel de geluidskwaliteit als de fysieke eigenschappen verbeterd. Ze zijn nu volkomen draadloos en hebben geen koordje meer tussen de oordoppen. Volgens Apple zijn de oortjes zelf compleet opnieuw ontworpen, inclusief de lineaire piston driver, die krachtige akoestische prestaties levert voor zo’n compact accessoire. Apple belooft ook minder vervorming en een beter dynamisch bereik, over het hele frequentiespectrum. De Powerbeats Pro hebben bovendien een luider geluidsvolume dan de Powerbeats3 Wireless.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bij elk setje krijg je 4 maten oortips en een vernieuwde oorhaak, die verstelbaar is.

Lees onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 voor de verschillen tussen beide oortjes. Daarna weet je precies welke van de twee het best bij jou past!

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/vergelijken/airpods-2-vs-powerbeats-pro/

Zoek je nog een ander type draadloze oordopjes? Kijk dan eens naar onze round-up met AirPods-alternatieven!

Bekijk ook

Dit zijn de beste AirPods-alternatieven: allemaal draadloos én van hoge kwaliteit

Zoek je een alternatief voor Apple's AirPods? In deze gids sommen wij een aantal draadloze oordoppen op voor ieders portemonnee. Er zijn namelijk genoeg AirPods-alternatieven voor als je Apple's oortjes te duur of niet mooi vindt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 22 augustus: Artikel bijgewerkt na beschikbaarheid gekleurde Powerbeats Pro.
  • 2019 - 19 augustus: Artikel bijgewerkt met nieuwe informatie over de gekleurde Powerbeats Pro.
  • 2019 - 12 juli: Artikel bijgewerkt na start van de verkoop.
  • 2019 - 24 mei: Artikel aangepast naar releasedatum in juli.
  • 2019 - 07 mei: Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd voor Nederlandse beschikbaarheid.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 56 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.