PowerBeats Pro kleuren

Beats Powerbeats Pro vanaf juni beschikbaar in Nederland

Nog even geduld

De Powerbeats Pro liggen vanaf juni in de Nederlandse winkels. De gekleurde versies volgen op een later moment. De Powerbeats Pro vormen een goed alternatief voor de AirPods 2.

Update 7 mei 2019: De pre-order van de Powerbeats Pro is voorlopig alleen in Amerika van start gegaan. Op de Nederlandse Beats-Websites staat dat de zwarte variant vanaf juni in Nederland beschikbaar is. De gekleurde versies komen later in de zomer, zoals ook te lezen is op Apple’s eigen website. We moeten helaas dus iets meer geduld hebben voordat we met de oortjes aan de slag kunnen.

Met dank aan iCulture-lezer Rudi!

Powerbeats Pro pre-order

De Beats Powerbeats Pro zijn draadloze oortjes die voorzien zijn van dezelfde Apple H1-chip, die zorgt voor een snellere en stabielere verbinding met je devices. Ook zorgt dit ervoor dat je ‘Hé Siri’ kunt gebruiken, zodat de digitale assistent handsfree aan te roepen is. In onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 heb je al kunnen lezen wat de verschillen zijn. Ben je overtuigd dat de Powerbeats Pro beter bij je passen, dan kun je vanaf 3 mei een pre-order plaatsen bij Apple. Ze kosten 250 euro en zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De kleuren ivoorwit, mosgroen en marineblauw volgen later deze zomer. Dat is te lezen op de website van Beats.

Powerbeats Pro bieden op veel punten dezelfde functies als de AirPods 2, die nu een paar weken verkrijgbaar zijn. Dankzij de H1-chip maak je snel verbinding met je iPhone en andere apparaten en kun je vlot wisselen tussen devices. Je krijgt er ook een oplaadcase bij, die bij de PowerBeats Pro echter niet draadloos op te laden is. Wel zit er automatische oordetectie in, een microfoon voor telefoongesprekken en fysieke knoppen voor allerlei functies. Vergeleken met de AirPods bieden de PowerBeats Pro een langere batterijduur van 9 uur per oortje. Daarnaast krijg je meer dan 24 uur extra gebruiksduur via de oplaadcase.

Een ander verschil is dat de geluidskwaliteit volgens Apple extra aandacht heeft gekregen. Je krijgt er ook siliconen-eartips bij die je oren goed afsluiten. Daardoor is de geluidsisolatie met de buitenwereld beter. Maar je koopt deze Powerbeats Pro vooral omdat je ermee wilt sporten. Ze blijven beter in je oren zitten en zijn zweetbestendig. De oorhaken zorgen dat ze op hun plek blijven.

Powerbeats Pro oplaadcase

De Powerbeats Pro zijn nieuw in de line-up van Beats. Er waren al langer Powerbeats3 Wireless oortjes, die erop lijken, maar die toch op een aantal punten verschillen. Apple heeft bij de Powerbeats Pro zowel de geluidskwaliteit als de fysieke eigenschappen verbeterd. Ze zijn nu volkomen draadloos en hebben geen koordje meer tussen de oordoppen. Volgens Apple zijn de oortjes zelf compleet opnieuw ontworpen, inclusief de lineaire piston driver, die krachtige akoestische prestaties levert voor zo’n compact accessoire. Apple belooft ook minder vervorming en een beter dynamisch bereik, over het hele frequentiespectrum. De Powerbeats Pro hebben bovendien een luider geluidsvolume dan de Powerbeats3 Wireless.

Bij elk setje krijg je 4 maten oortips en een vernieuwde oorhaak, die verstelbaar is.

Lees onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 voor de verschillen tussen beide oortjes. Daarna weet je precies welke van de twee het best bij jou past!

Zoek je nog een ander type draadloze oordopjes? Kijk dan eens naar onze round-up met AirPods-alternatieven!

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 07 mei: Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd voor Nederlandse beschikbaarheid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2019, 12:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, beats

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.