Powerbeats Pro opladen met Lightning.

Beats Powerbeats Pro vanaf nu in Nederland te bestellen

De Powerbeats Pro zijn vanaf nu in Nederland te bestellen. Ze vormen een goed alternatief voor de AirPods 2 omdat ze ook zijn voorzien van de nieuwste H1-chip voor makkelijk koppelen en een stabielere verbinding.

Update 12 juli: Goed nieuws! De PowerBeats Pro zijn vanaf 19 juli in Nederland verkrijgbaar bij Coolblue, Amac en vanaf nu ook te bestellen voor €249,95 bij de Apple Store. Als je de Powerbeats Pro nu bestelt, worden ze tussen 22 juli en 29 juli geleverd. De Powerbeats Pro zijn vanaf 29 juli ook in de fysieke Apple Stores beschikbaar. Hou er wel rekening mee dat het nog alleen om de zwarte versie gaat. De andere kleurtjes verschijnen later in de zomer.

Powerbeats Pro pre-order

De Beats Powerbeats Pro zijn draadloze oortjes die voorzien zijn van dezelfde Apple H1-chip, die zorgt voor een snellere en stabielere verbinding met je devices. Ook zorgt dit ervoor dat je ‘Hé Siri’ kunt gebruiken, zodat de digitale assistent handsfree aan te roepen is. In onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 heb je al kunnen lezen wat de verschillen zijn. Ben je overtuigd dat de Powerbeats Pro beter bij je passen, dan kun je vanaf 3 mei een pre-order plaatsen bij Apple. Ze kosten 250 euro en zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. De kleuren ivoorwit, mosgroen en marineblauw volgen later deze zomer. Dat is te lezen op de website van Beats.

Powerbeats Pro bieden op veel punten dezelfde functies als de AirPods 2, die nu een paar weken verkrijgbaar zijn. Dankzij de H1-chip maak je snel verbinding met je iPhone en andere apparaten en kun je vlot wisselen tussen devices. Je krijgt er ook een oplaadcase bij, die bij de PowerBeats Pro echter niet draadloos op te laden is. Wel zit er automatische oordetectie in, een microfoon voor telefoongesprekken en fysieke knoppen voor allerlei functies. Vergeleken met de AirPods bieden de PowerBeats Pro een langere batterijduur van 9 uur per oortje. Daarnaast krijg je meer dan 24 uur extra gebruiksduur via de oplaadcase.

Een ander verschil is dat de geluidskwaliteit volgens Apple extra aandacht heeft gekregen. Je krijgt er ook siliconen-eartips bij die je oren goed afsluiten. Daardoor is de geluidsisolatie met de buitenwereld beter. Maar je koopt deze Powerbeats Pro vooral omdat je ermee wilt sporten. Ze blijven beter in je oren zitten en zijn zweetbestendig. De oorhaken zorgen dat ze op hun plek blijven.

Powerbeats Pro oplaadcase

De Powerbeats Pro zijn nieuw in de line-up van Beats. Er waren al langer Powerbeats3 Wireless oortjes, die erop lijken, maar die toch op een aantal punten verschillen. Apple heeft bij de Powerbeats Pro zowel de geluidskwaliteit als de fysieke eigenschappen verbeterd. Ze zijn nu volkomen draadloos en hebben geen koordje meer tussen de oordoppen. Volgens Apple zijn de oortjes zelf compleet opnieuw ontworpen, inclusief de lineaire piston driver, die krachtige akoestische prestaties levert voor zo’n compact accessoire. Apple belooft ook minder vervorming en een beter dynamisch bereik, over het hele frequentiespectrum. De Powerbeats Pro hebben bovendien een luider geluidsvolume dan de Powerbeats3 Wireless.

Bij elk setje krijg je 4 maten oortips en een vernieuwde oorhaak, die verstelbaar is.

Lees onze vergelijking Powerbeats Pro vs AirPods 2 voor de verschillen tussen beide oortjes. Daarna weet je precies welke van de twee het best bij jou past!

Zoek je nog een ander type draadloze oordopjes? Kijk dan eens naar onze round-up met AirPods-alternatieven!

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 12 juli, 08:47: Artikel bijgewerkt na start van de verkoop.
  • 2019 - 24 mei, 16:49: Artikel aangepast naar releasedatum in juli.
  • 2019 - 07 mei, 12:35: Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd voor Nederlandse beschikbaarheid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2019, 8:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, beats

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.