PopGrips AirPods

PopSockets heeft nu een houder voor je AirPods

PopSockets maakt handige greepjes, waarmee je je iPhone stevig kunt vasthouden terwijl je boven een gevaarlijke klif hangt om een selfie te maken. Heel praktisch. Het nieuwste product is wat minder praktisch: een AirPods-houder voor de achterkant van je iPhone.

PopSockets AirPods-houder

De PopGrip voor AirPods hangt aan de achterkant van je iPhone en zorgt ervoor dat je je iPhone niet meer op zak kunt steken. Het belangrijkste voordeel is dat je je AirPods-doosje nooit meer zult kwijtraken. Net als bij de andere PopGrips kun je deze AirPods-houder eraf halen en vervangen door een ander accessoire. Je kunt kiezen uit vijf kleuren: zwart, wit, blauw, roze en lichtgroen en je betaalt 20 dollar exclusief verzendkosten.


Volgens de fabrikant werkt deze AirPods-houder met draadloos opladen. De normale PopGrips zijn platte schijfjes, voorzien van een afbeelding. Er zijn intussen tientallen, met diverse dessins. Een simpel schijfje kost 8 dollar en wil je ook de houder om achterop de iPhone te bevestigen, dan ben je 10 dollar kwijt voor de standaard variant. Duurdere modellen met je eigen logo of met glitters kosten zo rond de 15 dollar.

PopGrips AirPods

Met deze PopGrip heb je meteen een hoesje voor je AirPods. Voorlopig werkt het alleen met de normale AirPods; er is nog geen variant voor het bredere doosje van de AirPods Pro. Je kunt rechtstreeks bestellen bij PopSocket of wachten tot je ze ergens in de winkel ziet hangen. We vrezen alleen dat het niet zo’n groot succes zal worden als de PopSockets zelf.

PopGrips AirPods

Een iets praktischer alternatief is de PopGrip Slide die je in de Apple Store vindt. Die koop je voor €17,95 en is over een bestaand siliconenhoesje heen te schuiven, zodat je altijd een handgrip hebt. Of kies voor de Otterbox-hoes met ingebouwde PopGrip! Verkrijgbaar in allerlei kleuren en voor diverse iPhone-modellen voor rond de 40 euro.

PopSocket hoesje en Glide

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 november 2019 om 9:44
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.