Reacties voor: ‘Pokémon Go gespeeld door 1,3 miljoen Nederlanders’

Pokémon Go is razend populair, ook in Nederland. Ondanks dat het spel nog niet officieel uit is, zouden ruim 1,3 miljoen Nederlands het spel al actief spelen. De Nederlandse uitrol wordt binnenkort verwacht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik speel het ook en ben 56 :). Inderdaad eerst uit nieuwsgierigheid en nostalgie. Nu omdat ik het gewoon erg grappig vind. Mijn kinderen verklaren me voor gek maar zijn ook weer niet verbaasd haha.

  2. Gisteravond geprobeerd. Liep met gezicht “in Iphone” naar een aangegeven plek. Toen ik opkeek besefte ik pas dat er ongeveer 20 mensen(jong en oud) om me heen stonden. Ik zei “pokemon?” . De hele groep begon te lachen en mijn nieuwe verslaving is geboren, lol. Erg leuk!

  3. Gelukkig lopen er dus ook 15,7 miljoen Nederlanders rond die niet verminderd toerekeningsvatbaar zijn. Reden te meer dunkt me om niet zo veel aandacht aan deze belachelijke hype te schenken.

  4. Origineel geplaatst door RudolfM
    Gelukkig lopen er dus ook 15,7 miljoen Nederlanders rond die niet verminderd toerekeningsvatbaar zijn. Reden te meer dunkt me om niet zo veel aandacht aan deze belachelijke hype te schenken.

    Ook jij gaat eraan geloven Rudy 🙂

  5. @RudolfM: Zuurpruim.

  6. Origineel geplaatst door RudolfM
    Gelukkig lopen er dus ook 15,7 miljoen Nederlanders rond die niet verminderd toerekeningsvatbaar zijn. Reden te meer dunkt me om niet zo veel aandacht aan deze belachelijke hype te schenken.

    Dat is jou belachelijk mening.

  7. Origineel geplaatst door RudolfM
    …verminderd toerekeningsvatbaar …

    Verkeerde topic om te reageren of verkeerde been uit bed?
    Beetje beledigend hoor… Meer spelen wordt je vrolijk van 😉

    Wel on-topic: ben zelf ook al wat ouder (42) en leuk om te volgen hoe ze dit hebben opgezet. Wat er nog gaat komen? Denk aan commerciële mogelijkheden (mediamarkt actie?)
    Erg benieuwd ook hoe ze de lagging van de afwachters gaan opvangen, de meeste gyms zijn al vol en op hoog level.

  8. Ik wacht wel op ” The walking dead Go”

  9. Origineel geplaatst door RudolfM
    Gelukkig lopen er dus ook 15,7 miljoen Nederlanders rond die niet verminderd toerekeningsvatbaar zijn. Reden te meer dunkt me om niet zo veel aandacht aan deze belachelijke hype te schenken.

    Origineel geplaatst door Rumor
    Dat is jou belachelijk mening.

    Nee hoor, niet alléén die van hem, dat zegt ‘ie nou juist: die van 15,7 miljoen Nederlanders.
    Had zelf ook al zo’n gerustellend rekensommetje gemaakt 😁

    Verminderd toerekeningsvatbaar is misschien wel wat erg ondiplomatiek, ‘t zijn iig niet mijn woorden 😇, maar denk dat veel van die 15,7 miljoen zich toch echt wel afvragen wat die andere 1,3 miljoen in vredesnaam bezielt.

    En dit allemaal uitgerekend in het jaar dat die andere volksepidemie – EK gekte – eindelijk weer ‘s meevalt en m’n vertrouwen in de aanwezigheid van enig gezond verstand en relativeringsvermogen bij de medemens net langzaam herstellende was 😉

  10. Over een paar ongelukken en boetes is de hype over en zakt het terug naar een paar duizend. Hopelijk zijn dan niet een grte groep mensen getraumatiseerd door de ongelukken. Van de week liepen er gladiolen op het spoor tussen delf en schiedam, moet er niet aan denken als er wat gebeurt was hoe de machinist zich dan voelde.

    Origineel geplaatst door eddiemen
    Ik wacht wel op ” The walking dead Go”

    Hahahahaahahahahahahahaha, geweldig!!!

    Origineel geplaatst door BrainShock
    Gisteravond geprobeerd. Liep met gezicht “in Iphone” naar een aangegeven plek. Toen ik opkeek besefte ik pas dat er ongeveer 20 mensen(jong en oud) om me heen stonden. Ik zei “pokemon?” . De hele groep begon te lachen en mijn nieuwe verslaving is geboren, lol. Erg leuk!

    Je naam zegt eigenlijk al genoeg over je verhaal.

  11. Tot de eerste dode door onoplettendheid in het verkeer valt,dan is het land weer te klein….

  12. Tjonge jonge het zuurpruimen niveau is hoog vandaag!

  13. Het ziet er een geweldig spel uit! Ik kan niet wachten op de officiële release!

  14. (Red.) Eenmalige waarschuwing vanwege respectloos gedrag. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  15. @RudolfM: Iemand vind het leuk om achter digitale beestjes aan te rennen. Iemand anders vind het leuk om te zeuren op mensen die Pokemon Go spelen. Vraag me dan inderdaad af waar het mis is gegaan.

  16. Iedereen moet het lekker voor zichzelf weten maar ik doe er niet aan mee. Helaas wordt ik er toch de héle godganse dag mee geconfronteerd. Zelfs hier op iCulture 😅

  17. In Purmerend is er een 12 jarige jongen op de fiets tegen een stilstaande auto die stond te wachten aangereden, de jongen speelde het spel op de fiets en had de auto totaal niet in de gaten.
    Gelukkig is het redelijk goed afgelopen.

    Helaas is dit spel zo populair dat eventuele gevolgen niet worden doorzien.

  18. Ik heb het erop staan voor mijn zoontje van 5.
    Best leuk. Je moet er ook actief mee aan de slag.

    Maar ik vind het wel gevaarlijk voor de jongste deelnemers die dit zonder volwassenen spelen. Eerst Pokemon die wij zagen was midden op de weg.

    Spel loopt ook vaak vast wanneer je zo’n Pokemon gevangen hebt.

    En nu kan ik weer ineens geen verbinding meer krijgen met het spel (niet inloggen). Ook niet op de iPhone van mijn vrouw.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.