Super Sharp - puzzelspel

Pittige puzzelgame Super Sharp is Apple’s gratis App van de Week

Deze week kun je aan de slag met Apple's nieuwe gratis App van de Week. Dit keer is dat het slimme puzzelspel Super Sharp, waarin je verschillende puzzels moet uitspelen door allerlei vormen met je vinger doormidden te snijden.

Apple’s nieuwe gratis App van de Week is weer bekend. De komende week kun je aan de slag met het minimalistische puzzelspel Super Sharp (link). In deze slimme puzzelgame moet je verschillende levels behalen door allerlei vormen met je vinger doormidden te snijden. De ene keer moet je ervoor zorgen dat stukken op precies de juiste manier ergens in passen en andere keren baan je de weg om een balletje van A naar B te laten rollen. Het spel daagt je op je iPhone en iPad uit met 120 verschillende puzzels.

Super Sharp - puzzelspel

Je weg snijden door obstakels in Super Sharp

In Super Sharp speel je puzzels door in elk level verschillende vormen doormidden te snijden. Je snijdt je weg door touwen, platformen en allerlei andere obstakels waar het je bij elke puzzel lastiger wordt gemaakt om deze te voltooien. Door het precies op maat snijden van verschillende witte vlakken en obstakels, zorg je ervoor dat deze precies passen in de daarvoor bestemde ruimtes. Andere keren hak je blokjes door om de weg vrij te maken voor een balletje of ander object dat daardoor zijn doel kan bereiken. Het snijden van de verschillende vormen speelt in elk level de hoofdrol, maar met 120 verschillende puzzels is er best wat variatie te vinden in Super Sharp.

Super Sharp is voor de echte puzzelaars. Het spel kent geen karakters of verhaallijnen en de charme zit hem in het uitvinden van welke onderdelen je precies moet doorsnijden om de puzzels uit te spelen. Dat kan soms best lastig zijn. De ontwikkelaars houden wel van lastige puzzels, want zij zijn hebben ook het populaire springspelletje Mr Jump gemaakt. De latere puzzels in Super Sharp vergen dan ook het nodige denkwerk.

Super Sharp kost normaal €1,99, maar is nu de hele week gratis te downloaden voor iPhone en iPad. Wel bevat het spel en optionele in-app aankoop van €0,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2016, 11:30
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, puzzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.