De houten bandjes van Ottm voor de Apple Watch.

Ottm: houten horlogebandjes voor je Apple Watch en Pebble

Op zoek naar een uniek bandje voor je Apple Watch, Pebble of Android Gear? Dan kun je op Indiegogo nu meebieden voor de houten bandjes van Ottm, beschikbaar in drie verschillende kleuren.

De houten bandjes van Ottm voor de Apple Watch.
We hebben op iCulture al een aantal keren geschreven over houten hoesjes. Denk aan de houten skin voor je MacBook, maar ook dunne houten hoesjes voor je iPhone. Vandaag is het de beurt aan de Apple Watch, want op Indiegogo kun je nu meehelpen met het realiseren van de Ottm. Dit zijn houten bandjes voor de Apple Watch, maar ook voor de Pebble-smartwatch.

Houten Ottm-bandje doet denken aan de natuur

Bij Apple heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals leer, roestvrijstaal en siliconen. Inmiddels heeft Apple ook een geweven nylon bandje op de markt gebracht. Een houten bandje ontbrak nog in het assortiment, maar daar moet de Ottm verandering in brengen. De Ottm komt in drie variaties: Maple, Zebrawood en Sandalwood. De bandjes zijn met de hand gemaakt en waterbestendig, waardoor je niet bang hoeft te zijn op vlekken.

Je kunt zowel kiezen voor een 38mm- als een 42mm-versie, maar de aansluiting om het bandje aan de Apple Watch te bevestigen is wel altijd in het zilver. Heb je nou een Pebble of Android Wear, dan kun je ook gebruikmaken van deze bandjes. Alle drie de kleuren zijn namelijk ook beschikbaar voor deze smartwatches, maar alleen in een 22mm-uitvoering.

Houten Ottm-bandje voor de Apple Watch in Zebrawood.

Op dit moment staat de teller voor dit project op ruim $6.500. In totaal hebben de makers $7.000 nodig, waardoor het project bijna succesvol afgesloten kan worden. Met nog een maand te gaan lijkt dat geen probleem op te leveren, waardoor de bandjes daadwerkelijk gemaakt en geleverd kunnen worden. De eerste leveringen worden in juni van dit jaar verwacht en de bandjes worden wereldwijd verscheept. Als je nou geïnteresseerd bent in zo’n bandje, dan kun je er al eentje kopen voor $39 via de pagina op Indiegogo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2016, 13:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.