Woodbine Case van Pad & Quill.

Deze Woodline Case voor iPhone is een handgemaakt houten hoesje

Als je je iPhone uit wil rusten met een uniek houten hoesje, dan ben je bij de Woodline Case bij het juiste adres. Deze handgemaakte houten hoes ziet er natuurlijk uit en biedt ook bescherming.

Woodbine Case van Pad & Quill.Hoesjes voor je iPhone komen in allerlei vormen, materialen en kleuren. De Woodline Case van Pad & Quill is een mooie houten hoes die niet alleen bescherming biedt voor je iPhone, maar er ook nog eens strak uit ziet. De Woodline Case past op zowel de iPhone 6 als iPhone 6s en is ook beschikbaar voor de Plus-modellen. Liefhebbers van de natuur kunnen daarom hun hart ophalen.

Woodline Case is een dunne houten hoes

Het voordeel van de Woodline Case is dat deze slechts 0,9 millimeter dik is, waardoor je volgens de makers niet bang hoeft te zijn dat je iPhone ineens extra dik aan voelt. De hoes is gemaakt van echt hout, maar is van binnen wel strak afgewerkt zodat hij geen krassen achterlaat op je iPhone. De hoesjes zijn handgemaakt en elk exemplaar is uniek. Bovendien vind je aan de binnenkant de initialen van degene die jouw specifieke hoesje gefabriceerd heeft.

De Woodline Case is beschikbaar in vier kleuren: American Cherry, Rosewood, Premium American Walnut en Zebra Wood. Alle knoppen van je iPhone blijven bereikbaar en ook de flitser bij de iSight-camera blijft onbedekt. Je kunt er eventueel voor kiezen om de hoes uit te breiden met Bella Fino-case, zodat je een portemonnee achtige bescherming krijgt. Dit maakt je iPhone echter wel weer meteen een stuk dikker.

De achterkant van de Woodline Case ingezoomd.

Zowel de versie voor de iPhone 6 en iPhone 6s als voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus zijn verkrijgbaar vanaf $49,95, exclusief $22,90 verzendkosten naar Nederland. De Premium American Walnut-versie kost $10 meer. De kleinere versie wordt begin deze maand verwacht, terwijl de Plus-modellen halverwege de maand beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2016, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, iPhone
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.