Bambooti skin voor de MacBook.

Houten skin van Bambooti geeft je MacBook een natuurlijke uitstraling

Vind je die aluminium behuizing van je MacBook maar saai? Dan kun je deze opfleuren met een houten skin van de Belgische start-up Bambooti. De houten skins zijn via Kickstarter beschikbaar in vijf verschillende kleuren en veel verschillende opdrukken.

Bambooti skin voor de MacBook.Je kunt je MacBook versieren met de bekende MacBook-stickers, maar een nieuwe Belgische start-up heeft iets anders bedacht. Het bedrijf genaamd Bambooti komt met houten skins voor je MacBook, waardoor je je laptop een natuurlijke look geeft. De skins (onder de niet zo gangbare naam A Wooden Back For Your Mac) zijn een hit op Kickstarter en in verschillende vormen en maten te bestellen.

Houten skin versiert je MacBook

De skins van Bambooti zijn gemaakt van een dunne laag hout, vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. De skins zijn verkrijgbaar in vijf verschillende houtsoorten (mahonie, zwarte as, bamboe, walnoot en kersenhout) en kun je laten personaliseren met je eigen naam of logo.

Je kunt ook kiezen uit heel veel verschillende soorten standaard-skins onder de noemer Premium Design Series. Ben je bijvoorbeeld fan van Star Wars, dan kun je je MacBook decoreren met een Storm Trooper. De afbeeldingen vallen mooi over het verlichte Apple-logo. Heb je een nieuwe 12-inch MacBook, dan zien de logo’s en uitsneden er waarschijnlijk wat minder mooi uit. De skins zijn beschikbaar voor elk model MacBook uit 2011 of nieuwer.

Bambooti-skin voor je MacBook met Star Wars.

De skins maken gebruik van zogenaamde 3M-technologie, waardoor je ze volgens de makers makkelijk kunt bevestigen op je MacBook. Ben je een skin zat, dan haal je deze er ook weer vanaf, zonder stickerresten achter te laten. Vervolgens kun je hem weer opnieuw bevestigen, mits de oppervlakte goed schoon is.

Bambooti-skin voor je MacBook met wereldkaart.

De Kickstartercampagne is pas twee dagen geleden van start gegaan, maar het gestelde doel van €10.000 is nu al behaald. Toch kun je het project nog steeds ondersteunen. Vanaf €50 (exclusief €5 verzendkosten) ben je in het bezit van een eigen skin, waarbij je de keuze hebt tussen de vijf verschillende soorten hout. De eerste leveringen vinden plaats in april van dit jaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2016, 17:35
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen kickstarter, macbook, skin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.