Osmo Super Studio met Disney-figuren

Leer zelf Disney-figuren tekenen met Osmo Super Studio

Osmo heeft in samenwerking met Disney de Super Studio-speelset voor de iPad gemaakt. Ook laten ze op IFA 2018 zien wat ze nog meer hebben gemaakt voor kinderen.

Osmo kennen we van het educatieve speelgoed, geschikt voor je iPhone en iPad. Ze maakten eerder bijvoorbeeld een tangram-set waarmee je figuren kunt leggen. De camera van de iPad controleert of je het goed hebt gedaan. De nieuwste educatieve set is Super Studio met diverse Disney-figuren. Ook hiervoor heb je een iPad nodig.

Osmo Disney Super Studio-speelset

Met de bijbehorende app bekijk je het verhaal, met karakters zoals Mickey Mouse en Donald Duck. Het is de bedoeling dat kinderen hiermee leren tekenen. Niet dat je daarmee ook een volleerd striptekenaar wordt, want het gaat er vooral om dat je allerlei attributen voor de bekende vriendjes tekent. Denk aan gereedschappen, speelgoed, eten en de omgeving. Soms mag je je echter ook wagen aan het zelf tekenen van een Disney-figuur.

Osmo Super Studio met Disney-figuren

Ook deze keer kijkt de camera van de iPad mee of je het wel goed hebt gedaan. Alleen de game kost $19, wil je ook een dock, dan kost het $48. De set is bedoeld voor kinderen van 5 jaar en ouder.

De Super Studio-set zal binnenkort in de Apple Store verkrijgbaar zijn, waar je ‘m op sommige plekken ook zelf kunt proberen. Osmo heeft in het verleden al eens vaker met bekende merken samengewerkt. Zo vind je in de MindRacers-kit autootjes van Hot Wheels.

Op IFA 2018 zagen we de Osno-spullen in hal 15.1, waar je er ook zelf mee kunt spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2018, 12:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen disney, ifa 2018, kinderen

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.