Apple Watch bands case

Een opbergetui voor je Apple Watch-bandjes

Heb je zoveel Apple Watch-bandjes dat je het overzicht kwijtraakt? In dit lederen etui kun je 10 bandjes opbergen. Handig voor de duurdere modellen.

Apple heeft de Apple Watch zo ontworpen, dat je er makkelijk nieuwe bandjes bij koopt. Metaal, leer, nylon… je past de Apple Watch aan de stemming van die dag aan, terwijl je er ongemerkt heel wat geld aan uitgeeft. Om te zorgen dat al die dure bandjes niet zoekraken kun je voor nóg meer geld dit opbergetui voor Apple Watch-bandjes aanschaffen via Amazon.

Apple Watch bands case

Opbergetui voor Apple Watch-bandjes

Voor $35 heb je een lederen etui van Tech Swiss, waarmee je 10 Apple Watch-bandjes kunt opbergen. Eigenlijk is het niets raars, want voor horlogeliefhebbers zijn er al veel langer dit soort opbergdozen voor prijzige collecties klokjes. De doos kun je vervolgens in een kluis bewaren.

Ben je iemand die snel bandjes kwijtraakt en ze nu bijvoorbeeld ongeordend in het nachtkastje opbergt, dan zou deze doos van pas kunnen komen. Je hebt goed overzicht van de bandjes die je al hebt en raakt ze minder snel kwijt. Veel oplossingen voor dit soort Apple Watch-bandjes zijn er nog niet, maar deze zou een oplossing kunnen zijn als je vooral dure bandjes hebt. Het hoesje is aan de buitenkant gemaakt van zwart leer en heeft een binnenkant van beige materiaal. Elastieken houden de horlogebandjes op hun plaats en het geheel sluit met een rits, zodat je je dure bandjes (die soms een paar honderd euro kunnen kosten) niet kwijtraakt.

Minpuntje is dat de hoes nogal dik is, waardoor hij niet zo makkelijk mee te nemen is in je tas.

Case voor Apple Watch

Knutseltip: je zou er natuurlijk ook zelf eentje kunnen maken van een oud cd-mapje…

Via: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2016, 12:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, case, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.