Een opbergetui voor je Apple Watch-bandjes

Heb je zoveel Apple Watch-bandjes dat je het overzicht kwijtraakt? In dit lederen etui kun je 10 bandjes opbergen. Handig voor de duurdere modellen.

Apple heeft de Apple Watch zo ontworpen, dat je er makkelijk nieuwe bandjes bij koopt. Metaal, leer, nylon… je past de Apple Watch aan de stemming van die dag aan, terwijl je er ongemerkt heel wat geld aan uitgeeft. Om te zorgen dat al die dure bandjes niet zoekraken kun je voor nóg meer geld dit opbergetui voor Apple Watch-bandjes aanschaffen via Amazon.


Apple Watch bands case

Opbergetui voor Apple Watch-bandjes

Voor $35 heb je een lederen etui van Tech Swiss, waarmee je 10 Apple Watch-bandjes kunt opbergen. Eigenlijk is het niets raars, want voor horlogeliefhebbers zijn er al veel langer dit soort opbergdozen voor prijzige collecties klokjes. De doos kun je vervolgens in een kluis bewaren.

Ben je iemand die snel bandjes kwijtraakt en ze nu bijvoorbeeld ongeordend in het nachtkastje opbergt, dan zou deze doos van pas kunnen komen. Je hebt goed overzicht van de bandjes die je al hebt en raakt ze minder snel kwijt. Veel oplossingen voor dit soort Apple Watch-bandjes zijn er nog niet, maar deze zou een oplossing kunnen zijn als je vooral dure bandjes hebt. Het hoesje is aan de buitenkant gemaakt van zwart leer en heeft een binnenkant van beige materiaal. Elastieken houden de horlogebandjes op hun plaats en het geheel sluit met een rits, zodat je je dure bandjes (die soms een paar honderd euro kunnen kosten) niet kwijtraakt.

Minpuntje is dat de hoes nogal dik is, waardoor hij niet zo makkelijk mee te nemen is in je tas.

Case voor Apple Watch

Knutseltip: je zou er natuurlijk ook zelf eentje kunnen maken van een oud cd-mapje…

Via: iDownloadblog

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.