Apple Watch Hermes dubbel bandje

Nieuwe Apple Watch Hermes vanaf vandaag in de verkoop

Apple's nieuwste reclamespotje toont de nieuwe Apple Watch Hermes-collectie, die op 23 september in de verkoop gaat.

Hermes Apple Watch

Je dacht misschien dat de stroom aan nieuwe producten met de iPhone 7 en Apple Watch Series 2 alweer voorbij is, maar er komen dit najaar nog een paar nakomertjes aan. Vandaag gaat de nieuwe Apple Watch Hermes in de verkoop en over een paar weken komen ook nog de Apple Watch Nike+ en AirPods uit.

Nieuwe Apple Watch Hermes

Onderstaand filmpje is de eerste reclamespot die Apple voor Hermes heeft gemaakt. Het 30 seconden durende filmpje toont op allerlei manieren handen: je ziet geschilderde handen, hands die schaduwpoppen maken, vogels vasthouden, draad opwinden en fruit plukken. Ondertussen zie je dat de nieuwe Apple Watch Hermes-bandjes, met enkele en dubbele band. Ook is de huiskleur van Hermes (oranje) vaak te zien in het spotje.

De Apple Watch Series 2 Hermes gaat vandaag in de verkoop, zowel online als via de fysieke winkels. Helaas zul je er vanuit Nederland wel iets meer moeite voor moeten doen, want er zijn geen officiële verkooppunten in ons land. De speciale uitvoeringen waren de afgelopen maanden alleen verkrijgbaar in de Brusselse Apple Store. Je vindt in de Belgische Apple Store dan ook alle officiële prijzen. De nieuwe uitvoering met gesplitst bandje (zie hieronder) gaat €1769 kosten en is alleen beschikbaar in 38mm inclusief Watch.

Apple Watch Series 2 met bandje van Hermes

Ook zijn er nieuwe kleuren voor de enkele (€1369) en dubbele bandjes (€1519), die eveneens inclusief Watch geleverd worden. Er zitten speciale wijzerplaten bij en de doos is voorzien van inscriptie. Alle modellen zijn vanaf 23 september (vandaag) officieel verkrijgbaar, een week nadat de normale Apple Watch Series 2 in de verkoop ging.

Conan doet een Apple-reclamespotje

De schrijvers van de talkshow Conan hadden wat tijd over en besloten een grappig filmpje over Apple’s reclamespots te maken. Ze kondigen de AirBag aan, een revolutionaire nieuwe tas om je boodschappen (of je overbodig geworden gadgets) in te doen.

Nu de aankondiging van de iPhone 7 achter de rug is, moeten sommige mensen nog steeds wennen aan het idee dat de koptelefoonaansluiting weg is en dat Apple nieuwe AirPods gaat introduceren. Vandaar de AirBag, een verbazingwekkende uitvinding gebaseerd op de papieren tas. Zo heel gek is het idee trouwens niet, want Apple heeft daadwerkelijk patent aangevraagd op een papieren tas.

Apple patent papieren tas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2016, 9:08
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, hermès

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.