iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoHet was vandaag een rustige nieuwsdag op iCulture, maar dat betekent niet dat we een aantal mooie artikelen voor je klaar hebben staan. Zo leggen we je uit hoe Picture in Picture op de Mac werkt, lees je over de nieuwe update van de ABN AMRO-app en kom je te weten hoe je samenwerkt in iWork. Daarnaast blijken iMessage-afbeeldingen die je met lage kwaliteit verstuurt, slechts 100KB groot te zijn. En heb jij het nieuwe menu van de Spotify-app al? Hieronder lees je alles samengevat in de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • De ABN AMRO-app heeft nu 3D Touch en laat je zoeken door je creditcardbetalingen. Bovendien wordt de ontvanger nu ingevuld bij het scannen van een acceptgiro.
  • Heb jij het nieuwe design van de Spotify-app al? Eerder dit jaar verving Spotify het hamburgermenu bij enkele gebruikers, maar dit komt nu bij nog meer mensen beschikbaar.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Batman - The Telltale Series (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Batman: The Telltale Stories is een nieuwe game met de bekende vleermuisman in de hoofdrol.
  • iBooks Author (gratis, macOS, 10.11+) - iBooks Author heeft nieuwe sjablonen voor het aanmaken van interactieve ePub-boeken. Werkt nu ook samen met tweefactorverificatie.
  • 9292 (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Sla je 9292-reis nu ook op in je agenda.
  • Sonobit - Remote for Sonos (€3,49, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Deze handige Sonos-app is bijgewerkt voor iOS 10 en watchOS 3. Onder andere een nieuwe widget en meer verbeteringen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2016, 13:34
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.