Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Netflix biedt vanaf vandaag previews in mobiele apps

Netflix Stories komen eraan
Vanaf vandaag zal Netflix previews van films en series laten zien in de mobiele apps. Dit krijgt een soort Instagram Stories-uiterlijk. Je kunt door de previews heen swipen en direct beginnen met kijken van een serie of film die je aanspreekt.

Netflix previews in mobiele apps

Ongeveer een jaar geleden begon Netflix op de tv met het aanbieden van previews van series of films. Nu heeft het bedrijf aangekondigd dat deze previews vanaf vandaag ook naar de mobiele apps komen. De functie maakt het makkelijker om tussen series en films te bladeren en er één te vinden die bij je past. Qua design doen de previews een beetje denken aan Instagram Stories, omdat ze ook verticaal worden weergegeven. Er komt een apart gedeelte in de app waar de previews te vinden zijn.

Netflix previews lijken op Stories.

Veel korte video’s
De video’s zullen ongeveer 30 seconden duren. Wanneer je een preview hebt gezien die je aanspreekt, kun je op de play-knop onderaan het scherm drukken. De serie of film wordt dan direct afgespeeld. In totaal kun je tot zo’n 75 previews in een keer bekijken. Er zullen zowel trailers van Netflix Originals als andere series en films tussen zitten. Je kunt er makkelijk doorheen gaan: wanneer je naar links veegt ga je naar de volgende trailer. Volgens Netflix past het aanbod zich ook aan jouw persoonlijke smaak aan, dus je krijgt alleen previews te zien van films en series die voor jou aangeraden worden.

De nieuwe previews moeten vanaf vandaag in de app zichtbaar zijn. Voorlopig geldt het nog alleen voor de iOS-app. Op Android worden de previews op een later moment toegevoegd.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 19 april: De previews in Netflix zijn vanaf vandaag beschikbaar. Het artikel is bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 april 2018 om 10:27
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.