Mogelijke foto van ‘AirPods 3’ toont overeenkomsten met AirPods Pro

Er is een foto gelekt die mogelijk onderdelen van de 'AirPods 3' laat zien. De oortjes krijgen een ander design, dat veel boller is.

De informatie is afkomstig van de Chineestalige website 52Audio en toont de bovenkant van het oplaaddoosje met daarin één AirPod. Die lijkt qua vorm wel wat op de AirPods Pro, maar dan zonder de oortip. De gaten zijn bedoeld voor microfoons, IR-sensors of om de druk te verminderen. Wat ook opvalt is dat de opening waar het geluid uit komt nu vrijwel rond is, terwijl dat bij de huidige AirPods nog ovaal is.

AirPods 3 gelekt?

Volgens 52Audio krijgen de nieuwe AirPods 3 ook drukgevoelige steeltjes, zoals je ook op de Pro’s vindt. Het tikken tegen de AirPods verdwijnt dan als bedieningsmethode.

AirPods 3 gelekt

Verder zou Apple van plan zijn om de H1-chip met Siri-support in te bouwen. De website heeft ook mockups gemaakt en zegt te beschikken over röntgenfoto’s waarmee je het verschil tussen de AirPods 3 en AirPods Pro duidelijk kan zien. Ze wekken de indruk dat de oortjes binnenin vrijwel identiek zijn. De AirPods 3 zullen echter geen geavanceerde functies zoals actieve ruisonderdrukking hebben.

AirPods 3 rontgenfoto

Er gaan al maanden geruchten dat Apple bezig is met nieuwe AirPods, die meer lijken op de Pro’s. Volgens Bloomberg kunnen we de ‘AirPods 3’ en de ‘AirPods Pro 2’ begin 2021 verwachten, met flink wat vernieuwingen. De Pro’s zouden een compacter uiterlijk krijgen met een korter stokje. Verder zou de batterijduur zijn verbeterd en is het kopje van de AirPods wat ronder.

AirPods 3 mockup

Lees in ons artikel over de 2021 AirPods wat we nog meer kunnen verwachten van de komende vernieuwingen:

Bekijk ook

Vooruitblik: AirPods in 2021, 8 verwachtingen voor de nieuwe oordopjes

We kunnen in 2021 weer nieuwe AirPods verwachten. Welke verbeteringen krijgen de AirPods 2021 en hoe zit het met de AirPods Pro 2? Alles over onze verwachtingen voor de AirPods in 2021 lees je hier.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.