Live 2 Photos voor iMessage laat je ook foto's opslaan.

Live 2 Photos voor iMessage ontleedt video’s en Live Photos

Met Live 2 Photos voor iMessage kun je stille shots uit video's en Live Photos eenvoudig opslaan en doorsturen via iMessage. De app scant automatisch je video's en Live Photos, waarna je uit alle gekozen shots kunt kiezen om op te slaan of door te sturen.

Live 2 Photos voor iMessage laat je ook foto's opslaan.
Wil je iemand een still uit een video versturen, dan kun je natuurlijk een printscreen maken van een gepauzeerde video. Met de iMessage-app Live 2 Photos (link) kan dit echter rechtstreeks in je chatgesprek, waardoor je niet hoeft te priegelen met het pauzeren van een video voor het juiste shot. Daarnaast kan Live 2 Photos ook eenvoudig een Live Photo ontleden.

Live 2 Photos ontleedt video’s en Live Photos

Zodra je de app in iMessage geopend hebt, zie je direct al je video’s en Live Photos die in je bibliotheek staan. Als je liever alleen video’s of Live Photos wil zien, dan kun je met de knoppen onderaan filteren op soort. Vervolgens is het een kwestie van de juiste video of Live Photo selecteren. Zodra je een video gekozen hebt, kun je via een scrollbalk precies het goede shot uitkiezen om te versturen.

Live 2 Photos voor iMessage.

Voor een Live Photo werkt dit net zo. Na het kiezen van een Live Photo, zie je alle shots waaruit een Live Photo opgebouwd is. Dit zijn meestal zo’n zestig verschillende shots, waardoor je altijd precies het goede beeld kunt selecteren om in een iMessage-gesprek te versturen. Maar behalve een stille foto uit een video of Live Photo direct via iMessage versturen, kun je hem ook apart opslaan in je fotobibliotheek. Dit maakt Live 2 Photos voor iMessage niet alleen een handige extensie voor je chats, maar ook een fijn hulpmiddel om je eigen video’s en Live Photos te ontleden.

Sinds iOS 10 kunnen ontwikkelaars apps voor iMessage maken. Sommige apps zijn uitbreiden op bestaande iOS-apps, maar ontwikkelaars kunnen ook een iMessage-app maken die alleen in iMessage werkt en zichtbaar is. Een voorbeeld hiervan is deze nieuwe app Live 2 Photos. Hierdoor neemt de app geen plek in op je beginscherm. In onze aparte tip lees je hoe je iMessage-apps instelt en gebruikt.

Via: iPhone-Ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2016, 13:28
Categorie Apps
Onderwerpen imessage, live photos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.