Lente 2018 hoesjes iPhone iPad

Lente 2018: dit zijn de nieuwe kleuren voor iPhone- en iPad-hoesjes

Apple heeft na het onderwijs-event de line-up van iPhone- en iPad-hoesjes verfrist met nieuwe lentekleuren. Het gaat in totaal om zeven nieuwe kleuren, verdeeld over de siliconen en leren hoesjes. Zit er iets voor jou bij?

Apple heeft traditioneel weer een flinke reeks nieuwe frisse kleuren voor de iPhone-hoesjes uitgebracht. De kleuren passen mooi bij de reeds aangekondigde lentekleuren voor de Apple Watch. Voor de iPad-liefhebbers zit er ook wat nieuws tussen, bijvoorbeeld nieuwe kleuren voor de accessoires voor de 10,5-inch iPad Pro.

Nieuwe iPhone-hoesjes voor lente 2018

Of je nou een iPhone X, iPhone 8 of iPhone 7 hebt, voor elk model is deze lente een nieuw kleurtje beschikbaar. Voor de siliconen hoesjes kun je nu kiezen uit citroengeel, frambozenrood en jeansblauw, naast de reeds bestaande kleuren als paarsblauw, rozenrood en PRODUCT(RED). De hoesjes voor de iPhone 7 en iPhone 8 kosten €39 per stuk en voor de grotere versies voor de Plus-modellen en de iPhone X betaal je €45. Heb je liever een nieuw leren hoesje, dan kun je nu ook kiezen uit feloranje, lentegeel, Electric Blue en zachtroze. De enige uitzondering hierop is het folio-hoesje voor de iPhone X, die alleen nieuw is in het zachtroze en Electric Blue.

 • iPhone 8/7 siliconenhoesje (€39) → bekijk
 • iPhone 8 Plus/7 Plus siliconenhoesje (€45) → bekijk
 • iPhone X siliconenhoesje (€45) → bekijk

iPhone X hoesje lente 2018.

 • iPhone 8/7 leren hoesje (€55) → bekijk
 • iPhone 8 Plus/7 Plus leren hoesje (€59) → bekijk
 • iPhone X leren hoesje (€59) → bekijk
 • iPhone X folio-hoesje (€109) → bekijk

Nieuwe iPad-hoesjes voor lente 2018

Wat betreft de iPad heb je alleen geluk als je een 10,5-inch iPad Pro in huis hebt of van plan bent te gaan kopen. De gewone smart cover is er nu in citroengeel en frambozenrood, terwijl de iets duurdere leren variant in Electric Blue en zachtroze verkrijgbaar is. Om het geheel af te maken vind je deze twee laatste kleuren ook bij de leren sleeve voor de 10,5-inch iPad Pro en voor het Apple Pencil-etuitje. Gek genoeg heeft Apple geen nieuwe kleuren uitgebracht voor de hoes voor de nieuwe 2018 iPad. De hoes is onveranderd gebleven ten opzichte van de vorige 9,7-inch iPads, waardoor je cover voor de iPad Air, iPad Air 2 en de 2017 iPad ook op de nieuwe versie werkt.

 • Smart Cover voor 10,5-inch iPad Pro (€59) → bekijk
 • Leren Smart Cover voor 10,5-inch iPad Pro (€85) → bekijk
 • Leren Sleeve voor 10,5-inch iPad Pro (€149) → bekijk
 • Etui voor Apple Pencil (€35) → bekijk

Leren iPad Pro sleeve lente 2018.

De kleuren van de nieuwe hoesjes passen goed bij de nieuwe lentebandjes voor de Apple Watch. Ook daar vind je de kleuren als jeansblauw en frambozenrood terug.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2018, 12:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, hoesje
Devices iPad Pro, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.