Apple Watch voorjaar 2018

Nieuwe Apple Watch-bandjes in lentekleuren 2018 nu in de winkel

Met deze nieuwe horlogebandjes in lentekleuren voelt je Apple Watch weer als nieuw. De eerder aangekondigde collectie voor voorjaar 2018 ligt nu in de Apple Stores. Je kunt kiezen uit felle en vrolijke kleuren, maar er is ook gedacht aan liefhebbers van donkere kleuren.

Accessoires voorjaar 2018: hoesjes, bandjes

Lentekleuren 2018 voor Apple Watch-bandjes

Apple brengt elk halfjaar een nieuwe collectie Apple Watch-bandjes uit. Nu het voorjaar voor de deur staat probeert Apple je weer naar de winkel te lokken met een serie horlogebandjes in lentekleuren. Je kunt kiezen uit nieuwe nylon bandjes met vrolijke blauwgroene strepen, maar er zijn ook Nike-bandjes die passen bij je nieuwe hardloopschoenen. Ook zijn er weer nieuwe Hermès-bandjes, die wel in België maar niet in Nederland te krijgen zijn.

Apple’s eigen bandjes voor voorjaar 2018
Kies je voor de geweven bandjes (€59), dan heb je nu keuze uit een nieuw streeppatroon.

Apple Watch voorjaar 2018 bandje met streepjes in blauw en groen

Hieruit kun je kiezen:

  • Sportbandjes (€59): nieuwe kleuren jeansblauw, citroengeel en frambozenrood
  • Sport Loop (€59): nieuwe kleuren knalroze, knalgeel, tahoeblauw en mintgroen
  • Bandje met klassieke gesp (€159): nieuwe kleuren lentegeel, electricblue en zachtroze

Apple Watch bandje voorjaar 2018 van Nike

Nike-bandjes voor voorjaar 2018
Nike brengt in samenwerking met Apple ook een serie nieuwe bandjes uit. Deze zijn voor het eerst los verkrijgbaar. Het zwart/platina bandje kan interessant zijn voor mensen die standaard voor zwart kiezen en het eigen zwarte sportbandje van Apple nog te kleurrijk vonden (er waren namelijk kleine gekleurde spikkels zichtbaar als je van dichtbij keek).

Dit zijn je opties:

  • Geweven sportbandje van Nike (€59): nieuwe kleuren zwart/platina, Bright Crimson/zwart, Cargo Khaki, Midnight Fog en Pearl Pink
  • Sportbandje van Nike-bandjesNike met gaten (€59) kies je uit de nieuwe kleuren Barely Rose/Pearl Pink, zwart/wit en Cargo Khaki/zwart

Apple Watch bandje voorjaar 2018 Nike gaatjespatroon

Luxe Hermès-bandjes voor voorjaar 2018
De wat meer gefortuneerden kunnen kiezen uit nieuwe bandjes die Apple in samenwerking met Hermès heeft gemaakt. De nieuwe Single Tour Rallye is geïnspireerd op de klassieke Hermès autohandschoenen. Deze hebben meer contrast. Bij de 42mm Single Tour Rallye kun je kiezen uit Indigo en Blanc, beide voorzien van donkerrode details.

Apple Watch bandjes Hermes voorjaar 2018

Daarnaast is er voor de 38mm Apple Watch-gebruikers een nieuwe Double Tour, ook in Indigo en Blanc met donkerrode details. Helaas is die kleur rood niet identiek aan het rood van de Digital Crown en de speciale wijzerplaat.

Apple Watch bandjes Hermes voorjaar 2018

Al deze horlogebandjes liggen nu in de Apple Store.

Apple Watch bandjes voorjaar 2018

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 28 maart: Dit artikel is geactualiseerd en opnieuw gepubliceerd omdat de bandjes nu verkrijgbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2018, 8:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje
Device Apple Watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.