Leap failliet

Reacties voor: Refurbisher Leapp sluit bijna alle winkels: opnieuw in problemen

Meer nadruk op online verkoop
Refurbished-aanbieder Leapp heeft aangekondigd bijna alle winkels te sluiten. Slechts één winkel nabij Amsterdam blijft open, heeft investeerder Nobel Capital bevestigd. De nadruk komt op online verkoop.
7 reacties
 1. Sowieso al verrassend dat ze het zolang vol hebben gehouden,
  Ik heb een keer geprobeerd een 3 jaar oude iMac aan ze te verkopen, en zelfs de verkoper in de winkel raadde aan naar marktplaats te gaan, omdat je daar meer krijgt 🙂

 2. Tja dat krijg je als je iPhone’s verkoopt met goedkope nep schermen en nep accu’s.

  Koop nooit een opgelapte iPhone.

 3. @Captain obvious: Leapp koopt geen producten in van klanten.

 4. Een andere aanbieder van refurbished iPhone en iPad is FixjeiPhone. Betrouwbare leverancier van onderdelen en refurbished,
  En nee ik heb geen aandelen, wel tevreden klant.

 5. Ik heb dat hele refurbished verhaal ook nooit begrepen. Een tweedehands telefoon met veelal een nepscherm en een immitatiebatterij. Het is het vaak gewoon net niet. Wat dat betreft kun je misschien nog beter een tweedehands exemplaar van een betrouwbare verkoper overnemen.

 6. @Maurice: Helemaal mee eens, koop ook altijd gewoon gebruikt.
  Wat de nep batterij betreft, was t maar waar meestal zit de vrij afgesleten originele batterij er nog in……

 7. Er zitten volgens mij ook flinke verschillen tussen de aanbieders, ook al heb je dat ‘refurbished keurmerk’. Voor zover ik weet is vooral Renewd betrouwbaar, die gebruiken originele onderdelen omdat ze met een apple service provider samenwerken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.