iPhone X straks mogelijk ook in goud, maar welke nieuwe kleur zie jij het liefst? [poll]

Volgens geruchten komt Apple binnenkort met een nieuwe kleur voor de iPhone X. Het zou gaan om een gouden variant, die mogelijk lijkt op de huidige gouden iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Maar sta jij in de rij voor een gouden versie of zie je liever een andere kleur?

De iPhone X is momenteel in twee kleuren beschikbaar: spacegrijs en zilver. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus, die qua achterkant nagenoeg hetzelfde zijn, zijn wel in de nieuwe goudkleur beschikbaar. Deze gouden versie verschilt van de vorige gouden modellen, omdat de kleur nu meer tussen goud en roségoud in ligt. Het komt niet overeen met de bronzen mockups die we voor de aankondiging van de iPhone X zagen, want deze kleur is een stuk lichter. Het Japanse Macotakara meldt nu dat Apple alsnog met de gouden iPhone X komt, vooral om de verkoop een extra boost te geven.

Mogelijk gouden iPhone X op komst

De geruchtenlekker Benjamin Geskin meldde ver voor de aankondiging van de iPhone X dat Apple werkt aan een ‘blush gold’ versie. Deze kwam er uiteindelijk nooit, maar onlangs verscheen er een bericht dat Apple alsnog met deze nieuwe kleur op de proppen komt. De Japanse site Macotakara beaamt dit en noemt wederom de komst van de gouden iPhone X. Deze nieuwe kleur wordt mogelijk tijdens het onderwijs-event aangekondigd. Volgens de meer betrouwbare Bloomberg werkt Apple inderdaad aan een iPhone X in goud, maar volgens hen zou het gaan om de opvolger van de iPhone X die pas in september aangekondigd wordt.

Bekijk ook

Gerucht: 'Opvolgers iPhone X beschikbaar in goudkleur en mogelijk met dual-sim'

Apple komt dit najaar met drie nieuwe iPhones, zo bevestigt de betrouwbare bron Mark Gurman. De nieuwe iPhone X Plus en iPhone X zouden in een nieuwe gouden kleurenoptie verschijnen. Voor het grote model wordt zelfs gedacht aan een dual-SIM-versie.

Zou een nieuwe gouden iPhone X jou overhalen om voor dit model te gaan of zie je liever een andere optie? De iPhone 7 heeft Apple in zes verschillende kleuren uitgebracht, waaronder rood en gitzwart. Kijk je naar de kleurrijke iPhone 5c, dan zijn er nog veel meer kleuropties. We zijn dan ook benieuwd welke nieuwe kleur jij het liefst ziet. Kies je inderdaad voor goud of wil je liever iets compleet nieuws zoals blauw of groen?

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Nieuwe 9,7-inch iPad in derde kwartaal?
Overigens meldt diezelfde Macotakara nog dat de opvolger van de 9,7-inch iPad in het derde kwartaal komt. Dat lijkt ons onwaarschijnlijk, omdat de betrouwbare bron Mark Gurman juist meldde dat Apple tijdens het onderwijs-event een goedkopere iPad aan gaat kondigen. Voor het derde kwartaal staat er juist een nieuwe iPad Pro met Face ID gepland. Tijdens het onderwijs-event focust Apple zich op educatieve software en een nieuwe goedkopere iPad als opvolger van de 9,7-inch iPad van 2017 past daar heel goed bij.

Het onderwijs-event is dinsdag 27 maart om 17:00 Nederlandse tijd. Er is helaas geen livestream beschikbaar, maar het event is wel achteraf terug te kijken. Als je toch live op de hoogte gehouden wil worden, is iCulture de aangewezen plek. We houden alle aankondigingen nauwlettend in de gaten en melden het zodra het nieuws bekend is. In onze verwachtingen voor het onderwijs-event lees je wat je kan verwachten.

Bekijk ook

Apple's maart 2018 event: dit zijn onze verwachtingen

Maart is traditiegetrouw het moment dat Apple de eerste nieuwe producten van het jaar aankondigt. Nieuwe iPads, de iPhone SE 2, AirPower, wat kunnen we zoal verwachten op 27 maart? We zetten de verwachtingen voor je op een rijtje.

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.