Met Sortly weet je altijd waar je spullen liggen

Ben jij altijd alles kwijt thuis? Of weet je niet meer of dat ene kabeltje nou op het werk ligt of juist thuis? Sortly komt je helpen. Maak overal foto's van en sla op waar je het neerlegt. Zo ben je nooit meer iets kwijt.

Sortly: weet alles in huis te vinden

Het is altijd fijn om een opgeruimd huis te hebben waar je altijd weet waar iets ligt, maar ben jij nou niet zo iemand en ben je altijd alles kwijt? Dan is Sortly misschien wel iets voor jou. Deze app helpt je namelijk bij het opruimen van je huis en helpt je onthouden waar de spullen liggen.


Fotootje maken, locatie toevoegen en klaar
De app vraagt je om foto’s te maken van je producten om deze vervolgens op te slaan in een categorie van jou keuze. Je kunt bijvoorbeeld voor elke kamer een aparte categorie maken zodat je precies weet waar alles in je huis ligt. De app is ook handig wanneer je middenin een verhuizing zit en je niet meer weet of je schroefmachine in het oude of nieuwe huis ligt.

Sortly helpt bij het opruimen van je huis

Geleende items niet meer vergeten
Herkenbaar: je beste vriend vraagt of hij iets van je kan lenen en drie maanden later komt hij er pas mee terug. Of nog erger: je krijgt het helemaal niet meer terug, omdat je het vergeet terug te vragen. Ook daar heeft Sortly een oplossing voor. Bij alle producten kun je namelijk toevoegen of ze uitgeleend zijn. Je vult een naam, begindatum en termijn in en de app helpt je herinneren wanneer je het product terug moet vragen. Zo vergeet je nooit meer dat iemand iets van je heeft geleend.

Sortly helpt bij het opruimen van je huis

Extra premium opties
De app is gratis te downloaden in de App Store en je kunt tot honderd producten gratis plaatsen. Ook kun je op verschillende manieren extra items verdienen, bijvoorbeeld door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Een update naar premium geeft je extra ruimte om producten toe te voegen en kost €5,49 per maand of €49,99 per jaar. Ook geeft premium de mogelijkheid om te synchroniseren tussen andere apparaten en wordt er een back-up opgeslagen in de cloud. Lijsten zijn dan ook te exporteren naar bijvoorbeeld Dropbox of Evernote. Of je kunt ze uitprinten of delen met andere mensen.

Sortly zakelijk
Sortly biedt ook een oplossing voor bedrijven: Sortly Zakelijk. Hiermee weet je precies hoe het met de voorraad van je bedrijf zit en kan iedereen alles direct zien en wijzigen. Er hangt echter wel een prijskaartje aan. Voor drie gebruikers betaal je $30 (ongeveer €25) en dat zal flink oplopen wanneer je meer gebruikers nodig hebt. Voor meer informatie over Sortly zakelijk kun je een kijkje nemen op de website van Sortly.

 
 

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 maart 2018 om 19:25
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.