iPhone 8 dummy met scherm en camera.

Nieuwe iPhone 8-dummy geeft blik op de nieuwste iPhone

Er zijn foto's opgedoken van een dummy-model van de iPhone 8. De mock-up geeft een duidelijk beeld hoe de iPhone 8 er uiteindelijk uit gaat zien, inclusief roestvrij stalen rand en verticale cameralens.

Op basis van geruchten en voorspellingen van een nieuwe iPhone worden er vaak dummy-modellen en mock-ups gemaakt en bij de iPhone 8 is dat niet anders. Hoewel het dus niet gaat om volledig gefabriceerde toestellen, geven dit soort dummy’s wel een goede indruk hoe het toestel er wellicht in het echt uit gaat zien. Deze keer zien we een zwarte iPhone 8 met roestvrij stalen rand.

iPhone 8 mock-up

Dit soort mock-ups worden meestal gemaakt op basis van geruchten en schematische tekeningen. Dat lijkt in het geval van onderstaande dummy niet anders te zijn, want deze iPhone 8 past precies bij de geruchten van de laatste weken. Het betreft dus niet een daadwerkelijk werkend model, maar het geeft desalniettemin een goed beeld hoe de iPhone 8 eruit kan gaan zien.

De voorkant van het model bestaat in zijn geheel uit een schermoppervlak. Het enige wat zichtbaar is, is een kleine speakergleuf aan de bovenkant. Het model heeft aan de voorkant verder geen knoppen of andere herkenbare elementen. De zijkant van de mock-up bestaat uit glimmend roestvrij staal. Er waren al vrij vroeg geruchten dat de iPhone 8 een roestvrij stalen rand krijgt, vergelijkbaar met de iPhone 4 en iPhone 4s. In deze dummy is de rand echter rond zoals bij de recentere iPhones en niet vlak zoals bij de iPhone 4- en iPhone 5-series. Een ander detail aan de rechter zijkant is dat de powerknop wat groter is dan voorheen.

iPhone 8 dummy van de achterkant.

Aan de achterkant is verder alleen de verticale cameralens te zien. In dit dummy-model zijn geen daadwerkelijke cameralenzen zichtbaar, maar de camera zou wel een roestvrij stalen rand krijgen zoals de rest van het model. Aan de onderkant zijn verder geen verrassingen te zien. Naast de Lightning-aansluiting zijn er zowel links als rechts zes speakergaten te zien. Dit is identiek met de onderkant van de huidige iPhone 7. Er is verder geen Touch ID-sensor te zien, ook niet aan de achterkant.

iPhone 8 dummy van de zijkant.

Tot slot heeft Twitter-gebruiker @VenyaGeskin1 de foto’s gebruikt om een completer beeld van de iPhone 8 te geven. Hij heeft het scherm voorzien van een wallpaper en de dubbele frontcamera, terwijl de achterkant voorzien is van daadwerkelijke cameralenzen en een Apple-logo.

iPhone 8 dummy met scherm en camera.

Apple gaat de iPhone 8 waarschijnlijk op een evenement in september aankondigen, samen met de iPhone 7s. Tot die tijd moeten we het dus nog met geruchten en dummy-modellen als deze doen, al geeft het wel een steeds beter beeld hoe vernieuwend de iPhone 8 gaat worden. In het verleden bleek dat soortgelijke dummy’s redelijk dicht in de buurt lagen van het uiteindelijke model, al zijn er wel altijd duidelijke verschillen te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2017, 14:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.