iPhone 7s in rood.

‘Apple komt volgend jaar met rode iPhone 7s met interne verbeteringen’

De iPhone 7s zou volgens bronnen uit Taiwan in een rode uitvoering komen. Het design zou daarbij gelijk blijven aan die van de huidige iPhone 7, maar aan de binnenkant wel verbeteringen hebben zoals de nieuwe A11-chip.

Het wordt spannend welke iPhone-modellen Apple volgend jaar op de markt gaat brengen. Het zou volgens de meest recente berichten gaan om een compleet nieuwe iPhone 8 en twee aangepaste modellen die veel lijken op de iPhone 7. Volgens Macotakara komt Apple volgend jaar dan ook met een iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Deze zou een nieuwe rode behuizing krijgen, terwijl het design verder hetzelfde blijft.

iPhone 7s in rood.

‘Rode iPhone 7s met interne wijzigingen’

Macotakara berust zich op bronnen bij leveranciers in Taiwan. Volgens hen zijn de iPhone 7s en iPhone 7s Plus de nieuwe modellen die Apple volgend jaar op de markt gaat brengen. De verbeteringen zullen minimaal zijn, want het design van de toestellen blijft nagenoeg gelijk ten opzichte van de huidige iPhone 7. Wel krijgen beide modellen mogelijk een nieuwe kleur, namelijk rood. Dit zou voor het eerst zijn dat Apple een rode iPhone op de markt brengt. Het is echter niet ondenkbaar, omdat Apple al veel vaker rode producten uitgebracht heeft onder de noemer Product(RED). Met dit label steunt Apple het onderzoek naar Aids, omdat een deel van de inkomsten afgestaan wordt. Apple heeft wel al rode versies van de iPod shuffle, iPod nano en iPod touch uitgebracht. Ook zijn er allerlei hoesjes in een rode versie beschikbaar.

Verder zou de iPhone 7s het volgens de bronnen vooral moeten hebben van interne verbeteringen. Zo wordt de A10-chip ingeruild voor de nieuwe A11-versie. Maar omdat het design nagenoeg gelijk is aan de iPhone 7, hoef je volgens de bronnen niet te rekenen op draadloos opladen.

De bronnen van vandaag maken geen melding van een compleet nieuwe iPhone 8, maar eerder werd wel gesproken over een nieuw model met een iets groter OLED-scherm en glazen behuizing. Deze zou ook voorzien zijn van draadloos opladen. Hierdoor lijkt het er dus op dat er drie modellen komen: twee minder grote updates in de vorm van een iPhone 7s en een compleet nieuwe iPhone 8.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2016, 16:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.