Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

‘Foto voorkant iPhone 7 zonder schermranden gelekt’

Is dit de eerste foto van de voorkant van de iPhone 7? De foto laat een toestel zien zonder schermrand, waardoor het toestel zelf wat smaller kan worden terwijl het schermformaat ongewijzigd blijft.

Krijgt de iPhone 7 een scherm waarbij er geen randen meer zijn? Er is een foto verschenen op het Chinese Weibo waarin vermoedelijk de voorkant van de iPhone 7 te zien is. Op de foto is te zien dat het scherm de hele breedte bedekt, waardoor er bijna geen schermranden meer aanwezig zijn.

‘iPhone 7 zonder schermrand’

De iPhone 7 zou volgens de foto bijna geen schermrand meer hebben. Dit is bovendien voor het eerst dat er een vermoedelijke foto van de voorkant van de nieuwe iPhone 7 verschenen is. Alle voorgaande iPhone-modellen hadden nog en flinke zwarte schermrand, waardoor het toestel zelf iets breder is dan het scherm.

Vermoedelijke foto van iPhone 7 zonder schermranden.

Door het ontbreken van schermranden, kan Apple het formaat van het toestel een slag kleiner maken, terwijl het schermformaat ongewijzigd blijft. Verder is een standaard homeknop met Touch ID-sensor te zien en zien we aan de zijkant ook antennestrepen zoals op de iPhone 6 en iPhone 6s. Bovendien lijkt de rand van het toestel op de foto weer rond te zijn, net zoals we dat gewend zijn van de iPhone 6 en iPhone 6s.

Je moet de bovenstaande foto echter wel met een korreltje zout nemen, want er lijkt een aantal zaken niet helemaal te kloppen. Zo is de foto rechtsonder wat onscherp en lijkt het scherm daar niet helemaal recht te lopen. Bovendien is een foto als deze makkelijk te manipuleren, waardoor het altijd afwachten is in hoeverre een foto als deze waar blijkt te zijn.

Bekijk ook

Foto's van vermoedelijke iPhone 7-behuizing zonder antennestrepen

Foto's van de iPhone 7-behuizing zouden zijn gelekt, met als opvallende eigenschappen: geen antennestrepen meer en een grotere opening voor de camera.

Eerdere foto’s van de achterkant van de mogelijke iPhone 7 lieten al zien dat er wel antennestrepen aanwezig zijn, maar dat dit alleen om de randen van het toestel is. Hierdoor zijn de strepen een stuk minder zichtbaar dan bij vorige iPhone-modellen. De iPhone 7 wordt in september verwacht en er wordt al lange tijd gesproken over een dubbele cameralens voor enkele modellen van de iPhone 7 Plus. Andere geruchten spraken weer over een Smart Connector-aansluiting voor de iPhone 7 Plus. Deze aansluiting kennen we inmiddels van de kleine en grote iPad Pro, waardoor je accessoires kan koppelen zonder Bluetooth en ingebouwde accu.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.