iPhone 7 behuizing achterkant

Foto’s van vermoedelijke iPhone 7-behuizing zonder antennestrepen

Foto's van de iPhone 7-behuizing zouden zijn gelekt, met als opvallende eigenschappen: geen antennestrepen meer en een grotere opening voor de camera.

Nieuw gelekte foto’s van de iPhone 7 lijken te bewijzen dat dit nieuwe model geen antennestrepen meer zal hebben. Ook wordt de indruk gewekt dat de camera er anders uitziet in de iPhone 7, met een groter gat voor de cameralens. De foto’s lekten uit via de Franse geruchtensite NowhereElse.fr.

iPhone 7 behuizing achterkant

iPhone 7 zonder antennestrepen

De foto hierboven toont het design van de iPhone 7-behuizing. Vorige week circuleerden al vermoedelijke hoesjes voor de iPhone 7, waaruit een tweede speaker was af te leiden. Nu zijn afbeeldingen van de achterkant van de telefoon te zien. De horizontale antennestrepen aan de achterkant zijn niet meer zichtbaar. Er zijn nog wel strepen aan de onderkant van het toestel te zien, die de ronde vorm aan de onderkant benadrukken maar minder prominent te zien zijn.

De opening voor de camera is opvallend groter dan bij de huidige iPhones. Dit zou kunnen wijzen op andere cameratechnologie. Bovendien zit de camera dichter bij de rand van het toestel. De grotere opening voor de cameralens heeft waarschijnlijk niets te maken met de aanwezigheid van twee camera’s, omdat die alleen in sommige modellen van de grotere 5,5-inch iPhone 7 Plus wordt verwacht, terwijl de afbeeldingen een 4,7-inch iPhone 7 tonen.

Dubbele camera iPhone 7

Dubbele camera iPhone 7

De behuizing van de iPhone 7 zou iets dunner zijn dan de huidige modellen, al is dat niet zichtbaar op de afbeeldingen. Ook beweerde dezelfde site NowhereElse dat ze foto’s van de dubbele camera voor de iPhone 7 Plus hadden gevonden, maar die foto’s bleken al te dateren uit januari. De iPhone 7 wordt pas in september 2016 verwacht. Eerst kunnen we nog uitkijken naar de presentatie van de iPhone SE, die naar verwachting op 21 maart zal worden onthuld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2016, 14:02
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.