Render van een gelekte foto van de iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus met Smart Connector te zien op gelekte foto’s

Op een gelekte foto zou de iPhone 7 Plus te zien zijn. Deze heeft naast een dubbele cameralens ook op de onderkant een Smart Connector, de aansluiting die we voorheen alleen op de iPad Pro zagen.

Render van een  gelekte foto van de iPhone 7 Plus.

De Chinese website Bastille Post heeft gelekte foto’s gepubliceerd van de iPhone 7 Plus, die wat interessante dingen laten zien. Zo zijn zoals de geruchten eerder ook al aangaven de antennestrepen subtiel weggewerkt, maar krijgt de iPhone 7 Plus zo te zien ook een Smart Connector; de aansluiting die voorlopig alleen op de iPad Pro aanwezig is.

Zoals je op onderstaande foto kunt zien heeft de iPhone 7 Plus twee cameralenzen, wat we eerder ook al opmaakten uit geruchten. Deze twee lenzen zitten samen verpakt achter een glasplaatje, die voor een kleine bult op de achterkant van het toestel lijkt te zorgen. Deze cameralens lekte gisteren nog via op verschillende foto’s.

https://www.iculture.nl/iphone-7-plus-voordelen-twee-cameralenzen/

Vermoedelijke achterkant iPhone 7 met Smart Connector en dubbele cameralens.

iPhone 7 Plus met dubbele cameralens

Als deze behuizing inderdaad van een iPhone 7 Plus blijkt te zijn, wil dit nog niet zeggen dat de iPhone 7 ook deze dubbele cameralens krijgt. Eerdere geruchten laten zien dat Apple meer verschillen tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wil introduceren. Wie weet doopt Apple de iPhone 7 Plus wel om tot iPhone Pro, wat in ieder geval een mooie verklaring is voor de Smart Connector op de onderkant.

Render van de iPhone 7 met Smart Connector.

Render van de iPhone 7 met dubbele cameralens.

Een Smart Connector op de iPhone 7 Plus?

Deze drie puntjes op de onderkant zijn misschien nog wel interessanter dan de nieuwe cameralens. Deze zouden namelijk op een Smart Connector kunnen duiden, de nieuwe manier om accessoires zoals toetsenborden op de iPad Pro aan te sluiten. De Smart Connector kan zowel data als energie overdragen, al is het nog niet duidelijk op welke manier een iPhone zijn voordeel kan doen met deze aansluiting op de achterkant.

Om de foto wat duidelijker te maken heeft Feld & Volk (via MacRumors) verschillende renders gemaakt op basis van de foto. Hier kun je goed zien hoe de antennestrepen alleen de boven- en onderkant van het toestel te zien zijn. Op de gelekte foto is jammer genoeg niet te zien of de iPhone 7 Plus het zonder traditionele koptelefoonaansluiting moet doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2016, 17:38
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7, iPhone 7 Plus, smart connector
Device iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.