Deze iPhone 11-concepten combineren de meest recente geruchten [video]

Ben je benieuwd hoe de recente geruchten over de iPhone 11 tot uiting komen? Deze concepten laten zien hoe de iPhone 11 eruit kan zien, op basis van onlangs gelekte informatie.

Concepten iPhone 11 vatten geruchten samen

De afgelopen weken schreven we over een drietal geruchten over de iPhone 11. Zo blijkt dat de twee grootste OLED-iPhones drie camera’s krijgen, waarbij de camerabult minder ver uitsteekt dan normaal. Dat zou vooral komen doordat het toestel ietsjes dikker is. Daarnaast wordt gesproken over een nieuwe glazen achterkant voor de 2019 iPhones. Zowel de achterkant als de cameralens zou uit één stuk glas bestaan, waardoor je dus geen losse cameralens meer hebt. Als klap op de vuurpijl sprak een bekende analist over een verbeterde frontcamera voor de iPhone 11. Al deze geruchten komen nu samen in nieuwe concepten en renders.


De eerste plaatjes zijn afkomstig van CashKaro, de site die eerder al de informatie over de glazen achterkant naar buiten wist te brengen. Ze hebben nu in beeld gebracht hoe de opvolger van de iPhone XS Max eruit gaat zien. Wat vooral indrukwekkend is om te zien is hoe de camerabult over gaat in de glazen achterkant. Het ziet er uit als één geheel, waardoor deze (ondanks de derde lens) veel minder opvalt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de plaatjes zien we ook een opnieuw ontworpen mute-schakelaar, die vooral doet denken aan de schakelaar op de vroegere iPads. Apple zou van plan zijn om de schakelaar aan te passen, waardoor je deze niet horizontaal maar verticaal omschakelt. De plaatjes gaan verder uit van een zwarte en zilveren variant, maar de kans is groot dat er ook gewoon weer een goudkleurige versie komt.

iPhone 11 Max concept met zijkant.

Een andere video toont vooral hyperrealistische reflecties, waar wederom de nieuwe achterste cameralens voorbij komt. De video geeft wel een goed beeld van hoe de iPhone 11 eruit kan zien. Wat vooral opvalt is dat de zilverkleurige variant het minst goed uit de verf komt, door de drie zwarte rondjes van de cameralens. Mogelijk kiest Apple er bij deze kleur voor om het hele vierkantje donker te maken. Tot slot zien we hier de nieuwe frontcamera voorbij komen, al gaat de maker wel uit van dezelfde notch als in de huidige modellen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De drie 2019 iPhones worden in september gepresenteerd, dus het duurt nog wel even voordat we zeker weten hoe de iPhone 11 eruit gaat zien.

Actuele iPhone 11 deals

iPhone 11

Lees hier alles over de iPhone 11: mogelijkheden, specificaties, prijzen en meer. Bekijk informatie over de iPhone 11 als los toestel kopen, de iPhone 11 prijs en de iPhone 11 abonnementen bij providers. Alles wat je wilt weten over deze kleurrijke 6,1-inch iPhone van 2019! Toch liever een nieuwere iPhone? Bekijk dan ons overzicht iPhone kopen. De iPhone 11 is in 2020 opgevolgd door de iPhone 12.

iPhone 11

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.