iPad Pro Sleeve.

Nieuw voor de iPad Pro: lederen sleeve en etui voor Apple Pencil

Apple is weer helemaal los gegaan met de hoesjes voor de iPad Pro. Naast de bestaande covers, is er nu ook een leren Sleeve met plek voor de Apple Pencil. Voor de Apple Pencil zelf is er nu ook een etui in verschillende kleuren.

Naast de nieuwe 10,5-inch iPad Pro, heeft Apple ook nieuwe accessoires voor de iPad Pro in het assortiment opgenomen. Zo is de leren Smart Cover weer helemaal terug van weggeweest, maar er is ook een geheel nieuw product. De nieuwe leren Sleeve is bedoeld om je iPad Pro in te schuiven, maar je kunt er ook je Apple Pencil in opbergen. Bovendien zijn er nog wat nieuwe gekleurde hoesjes voor de iPhone bij gekomen.

iPad Pro Sleeve.

Nieuwe lederen sleeve voor iPad Pro

Met de komst van de nieuwe 10,5-inch iPad Pro, heeft Apple ook een reeks nieuwe accessoires uitgebracht. Naast de bestaande Smart Cover is er nu ook een zogenaamde Sleeve. Dit is een leren hoes waar je de iPad Pro in schuift. Om de iPad Pro te kunnen gebruiken, moet je hem dus wel telkens uit de hoes schuiven. Boven de ingang van de hoes is plek om de Apple Pencil in op te bergen. De hoes heeft daardoor wat weg van een klembord.

Er zijn versies voor zowel de 12,9-inch iPad Pro (1e en 2e generatie) als de 10,5-inch iPad Pro. De nieuwe sleeve is beschikbaar in drie kleuren, namelijk zadelbruin, middernachtblauw en zwart, terwijl de 10,5-inch versie er ook nog in taupe is. De vorige 9,7-inch iPad Pro krijgt helaas geen eigen hoes. Eventueel kun je de 10,5-inch versie gebruiken, al is deze dan wel te ruim. Je kunt de nieuwe sleeve bij de Apple Store bestellen voor €169 (12,9-inch versie) en €149 (10,5-inch versie).

En over Apple Pencil gesproken: Apple heeft voor het eerst een eigen hoesje voor de Apple Pencil uitgebracht. De nieuwe etui voor de Apple Pencil kost €35 en komt in vier kleuren: zadelbruin, taupe, middernachtblauw en zwart. Dankzij het etui zorg je ervoor dat de Apple Pencil in ieder geval niet meer van de tafel af rolt, maar verder heeft het etui eigenlijk weinig functie.

Apple Pencil etui.

Leren Smart Cover voor iPad Pro

Naast de compleet nieuwe sleeve, is de leren Smart Cover ook weer terug van weggeweest. De leren Smart Cover werkt hetzelfde als de standaard Smart Cover, zodat het scherm automatisch aan- en uitgezet wordt. De nieuwe leren Smart Cover komt in dezelfde kleuren als bovenstaande sleeve en is beschikbaar voor de 10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro voor respectievelijk €85 en €95. Wederom moet de 9,7-inch iPad Pro het zonder nieuwe Smart Cover doen.

iPad Pro Smart Cover in zomerkleuren.

Daarnaast heeft Apple nog drie nieuwe kleuren voor de standaard Smart Cover voor de 10,5-inch iPad Pro. Naast de bestaande kleuren kun je nu ook kiezen uit stuifmeelgeel, nevelblauw en flamingo. Deze zijn te koop voor €59 bij de online Apple Store. Overigens zijn deze kleuren ook beschikbaar voor de iPhone in de vorm van het leren (vanaf €55) en siliconenhoesje (vanaf €45). In ons andere artikel lees je meer over de nieuwe zomerbandjes voor de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2017, 18:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple pencil, ipad pro
Device iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.