Instagram Threads logo

Reacties voor: Instagram Threads nu live in de VS, maar account weer stopzetten gaat nog niet zo makkelijk

Twitter-kloon voor wie Twitter zat is
Instagram heeft een alternatief voor Twitter gemaakt. Het heet Threads en het is nu beschikbaar in de VS. Maar iedereen die zich meteen aanmeldt, komt er niet zo makkelijk meer vanaf.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Nog een app erbij 😉

  2. In de app-store wordt vermeld dat alle gegevens van de gebruikers gekoppeld worden aan de data van instagram en facebook. (en omgekeerd). Maar dat zal wel massaal genegeerd worden want ‘ik heb niets te verbergen’ heerst nogal. Later komt huilie huilie wel.

  3. Nog een kanaal waar men bagger over de wereld kan uitstorten.

  4. Origineel geplaatst door dirk1957
    In de app-store wordt vermeld dat alle gegevens van de gebruikers gekoppeld worden aan de data van instagram en facebook. (en omgekeerd). Maar dat zal wel massaal genegeerd worden want ‘ik heb niets te verbergen’ heerst nogal. Later komt huilie huilie wel.

    Dit viel mij ook al op. Het zal eens geen Meta app zijn die alles van je wil weten. Dit alleen al is een reden om de app niet te gaan installeren. Heb zo’n hekel aan Meta app’s die zoveel mogelijk van je willen weten. Ik heb niets te verbergen maar deze komt er echt niet op, net zoals Facebook en Instagram en Whatsapp NIET!

  5. Geloof dat ik deze ronde heel simpel over ga slaan en het bij spring for Twitter blijf houden wonderbaarlijk dat deze blijft werken

  6. (Red.) Threads komt voorlopig niet naar de EU, zegt een toezichthouder. We hebben het artikel daarom bijgewerkt.

  7. (Red.) De app is nu live in de VS.

  8. Alleen al omdat het van Meta/Facebook is sla ik over als deze al uberhaupt naar Europa komt.
    Dat hij nog niet komt ivm Europese regelgeving geeft eigenlijk ook al genoeg aan.

  9. Het is nu wachten op dat Instagram haar voorwaarden aanpast en dat je Instagram account ook automatisch een thread account aanmaakt, let maar op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.