Instagram laat je nu tot tien foto’s tegelijk uploaden

Instagram heeft nu de mogelijkheid om meerdere foto's en video's tegelijk te uploaden. Je kunt met de nieuwste versie tot tien foto's of video's tegelijk op Instagram plaatsen.


Instagram heeft het een stuk makkelijker gemaakt om meerdere foto’s tegelijk te uploaden. Met de nieuwste versie is het mogelijk om tot tien foto’s tegelijk op Instagram te plaatsen. De nieuwe functie werd aangekondigd op de blog van Instagram en zit verwerkt in de nieuwste versie van Instagram voor iPhone.

Instagram laat je tot tien foto’s uploaden

In de nieuwste versie van Instagram vind je een nieuw icoon bij het uploaden van een foto. Tik rechtsonder op dit nieuwe icoon, waarna je maximaal tien foto’s tegelijk kunt uploaden in een enkele post. Dit betekent dus niet dat je de foto’s samenvoegt als een soort collage, want elke foto wordt apart geüpload. Behalve met foto’s werkt dit ook voor video’s. Bij het aantikken van de tien foto’s, zie je een getalletje die de volgorde bepaalt waarin ze gepost worden. Je kunt de volgorde aanpassen door de foto ingedrukt te houden.

 

Bij het uploaden van meerdere foto’s, heb je ook de mogelijkheid om filters toe te passen op de te uploaden foto’s. Deze filter kunnen worden toegepast op alle foto’s tegelijk, maar je kunt ook per foto een andere filter instellen. Bij het bekijken van deze foto’s op een profielpagina, geeft het blauwe icoontje weer dat er meer foto’s in de post zitten. Bekijk je zo’n verzameling van foto’s in je feed, dan geven blauwe stippen aan dat je tussen de foto’s kunt bladeren.

De functie zit verwerkt in versie 10.9 van Instagram voor iPhone. De functie is mogelijk niet meteen zichtbaar, maar wordt geleidelijk uitgerold.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2017, 17:22
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.