Instagram geostickers voor New York City.

Na Snapchat heeft ook Instagram geostickers voor Stories

Na Snapchat heeft ook Instagram haar eigen geostickers in Instagram Stories. Geostickers zijn stickers die je kunt gebruiken op basis van je eigen locatie. De eerste geostickers zijn nu in Instagram toegevoegd.

Instagram lijkt steeds meer op Snapchat en met de nieuwe geostickers zet Instagram daarbij de volgende stap. Geostickers zijn stickers die je in Instagram Stories kunt gebruiken op basis van je huidige locatie. Om te beginnen zijn geostickers beschikbaar voor New York City en Jakarta.

Instagram geostickers voor New York City.

Geostickers in Instagram

Geostickers zijn een leuke manier om je post iets unieks mee te geven. Met een geosticker op je foto laat je zien waar de foto precies gemaakt is. Snapchat introduceerde de geostickers vorig jaar augustus, precies op de dag dat Instagram met Instagram Stories kwam. Nu, zo’n zeven maanden later, volgt Instagram met haar eigen collectie van geostickers.

De geostickers in Instagram werken nagenoeg hetzelfde als in Snapchat. Na het maken van een foto voor je Instagram Stories, vind je rechtsboven een stickerknop. Bij de collectie stickers zie je dan enkele exemplaren die specifiek voor je huidige locatie gelden. Om dit te kunnen gebruiken, is het wel noodzakelijk om je locatie aan te zetten voor Instagram. Vanaf vandaag zijn de eerste versies van de geostickers beschikbaar in New York City en Jakarta. In New York City gebruik je bijvoorbeeld een sticker met I Love New York of BKLYN, terwijl je in Jakarta tropische stickers kunt gebruiken.

Instagram geostickers voor Jakarta.

Instagram heeft nog niet laten weten wanneer er andere locaties toegevoegd gaan worden. Bij het gebruik van stickers in Nederland krijg je de mogelijkheid om een sticker met de huidige temperatuur of tijdstip op je foto of video te plakken. Ook een locatie in de buurt plak je in Nederland op een foto, maar stickers die een specifieke plek aanduiden, zijn er in Nederland dus nog niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2017, 10:00
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.