Snapchat Geostickers

Snapchat heeft nu Geostickers op bepaalde locaties

Snapchat heeft Geostickers aangekondigd: stickers die alleen op bepaalde locaties te gebruiken zijn zoals Parijs, Londen en New York.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Snapchat probeert de concurrentie altijd één stap voor te zijn en dat lukt ze vandaag opnieuw met de introductie van Geostickers. Met Geostickers kun je een sticker gebruiken als je op een bepaalde locatie bent. Je kunt deze sticker groter of kleiner maken en verplaatsen, zoals bij andere stickers en emoji. In Frankrijk krijg je bijvoorbeeld een ‘Bonjour’-sticker en in New York krijg je een pizza-rat.

Snapchat Geostickers

Snapchat Geostickers

Stickers zijn al langere tijd aanwezig in Snapchat, maar de Geostickers gelden alleen voor de volgende steden: Los Angeles, New York City, San Francisco, Washington DC, Honolulu, Londen, Sydney, São Paulo, Parijs en Riyad. Laatstgenoemde stad is de hoofdstad van Saoedi-Arabië, voor het geval je je dat afvroeg. Bij Geofilters in Snapchat (fotofilters op basis van locatie) kunnen bedrijven en gewone gebruikers ze tegen betaling zelf maken, zodat Snapchat er geld aan verdient. Mogelijk gaat dat bij de Geostickers ook gebeuren.

Je moet de locatiefuncties van je iPhone aan hebben staan om de Geostickers te kunnen gebruiken. Ze kunnen een goede manier zijn om een berichtje vanaf je vakantieadres op te leuken

Geostickers van Snapchat

Eerder vandaag werd bekend dat Instagram de bekende functie Snapchat Verhalen heeft overgenomen in een variant die er sterk op lijkt. Misschien gaat dat ook gebeuren bij deze nieuwe Geostickers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2016, 21:55
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.