nieuwe features Instagram

Deze 4 vernieuwingen komen naar Instagram

Er komen vier nieuwe features aan voor Instagram. De sociale app blijft bezig met vernieuwing en dit kunnen we de komende tijd verwachten.

Instagram krijgt deze 4 nieuwe features
Instagram heeft er de afgelopen maanden aardig wat nieuwe features bij gekregen en toch blijft het sociale netwerk maar doorgaan met steeds iets nieuws toevoegen. Er zijn aanwijzingen gevinden dat er vier vernieuwingen aan zitten te komen die we in dit artikel met je langslopen. Welke is jouw favoriet?

#1 Favoriete chats
De functie waarmee je chats bovenaan kunt zetten als favoriet ken je waarschijnlijk al van WhatsApp. Er zijn aanwijzingen gevonden dat deze functie nu ook naar Instagram komt. In WhatsApp doe je het met een punaise, Instagram kiest ervoor om een ster te gebruiken. Je kunt een filter toepassen op je gesprekken zodat alleen de berichten met een ster zichtbaar zijn.

nieuwe features Instagram

#2 Cinemagraphs
Cinemagraphs zijn een mix tussen foto en animatie. Door gebruik te maken van deze functie kun je een stilstaand beeld combineren met een bewegend beeld. WABetaInfo ontdekte de feature in Instagram Stories. De nieuwe functie werkte echter nog niet, maar het betekent wel dat Instagram ermee bezig is.

#3 Portretmodus
De verwachting is dat er binnenkort een portretmodus voor Instagram komt. Door gebruik te maken van deze functie krijg je een scherptediepte-effect. Je leest er meer over in ons eerdere artikel.

#4 Data downloaden
Instagram zou het ook mogelijk willen maken om alles te downloaden wat je via de app deelt. Hieronder vallen de foto’s die je geüpload hebt, maar ook de informatie in je profiel. Het .zip bestand download je niet op je telefoon, maar wordt via de mail naar je verstuurd.

Instagram is dus volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe features. Omdat ze alleen nog maar in de code zijn ontdekt en niet officieel zijn aangekondigd is nog niet bekend wanneer je er gebruik van kunt maken.

Volg jij iCulture al op Instagram?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2018, 19:24
Categorie Apps
Onderwerpen instagram, sociale media

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.