iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 9 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 9 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

WhatsAppen kun je overal doen: op de wc, in de trein of in de wachtrij bij het postkantoor. Heb je niet altijd je iPhone bij de hand dan komt WhatsApp op de Apple Watch misschien van pas. De officiële app biedt daarvoor misschien wat minder mogelijkheden, maar er zijn gelukkig andere oplossingen die we vandaag in een artikel hebben uitgelegd. Ook onderzoekt Apple een waterdichte Lightning-aansluiting, zodat we uiteindelijk onze iPhones straks gewoon onder de douche kunnen opladen? We keken ook naar de HomePass-app die codes van HomeKit-accessoires voor je bewaart, zodat je ze niet meer van de verpakkingen hoeft te scannen. En het succes van Fortnite zal weinig mensen zijn ontgaan. Gelukkig komt er nu een mobiele game Fortnite Battle Royale, die op de iPhone te spelen is en alle opties bevat van de pc- en console-games. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Foursquare Swarm: Check-in App (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Hoera, je kunt eindelijk je check-ins bewerken.
  • Super Mario Run (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Het is nu nog makkelijker geworden om Bowers uitdaging te halen om wereld 1 t/m 4 vrij te spelen.
  • Any.do: takenlijst & agenda (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Kopieer lijsten naar uw klembord en importeer ze naar Any.do.
  • KAYAK: Tickets, Hotels, Auto's (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 12.3+) - Nieuw uiterlijk voor trips en favorieten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.