Instagram laat je berichten bookmarken om later te kijken

Instagram laat je voortaan berichten opslaan om later te bekijken. Door bookmarks te maken kun je favorieten opslaan om later nog eens te kijken.

Instagram heeft een update voor iOS uitgebracht, waarmee je berichten kunt opslaan om later te kijken. Onder elke foto in je account vind je nu een bookmark-icoontje waarmee je de betreffende foto kunt opslaan. In de nieuwe Opgeslagen-sectie onder je profiel kun je je bewaarde berichten terugvinden.


Instagram bookmarks

Instagram: leuke berichten bookmarken

De opgeslagen berichten zijn privé. Anderen kunnen niet zien dat jij het bericht hebt bewaard. Volgens Instagram is het vooral bedoeld om te zorgen dat je leuke berichten kunt bewaren voor een later moment. Bij publieke profielen kan iedereen de berichten opslagen; bij privé-accounts moet je volger zijn om een bericht te bewaren.

Instagram is de afgelopen tijd vooral bezig geweest om het sociale netwerk leuker te maken. Zo is er een trefwoordentool waarmee je bepaalde woorden kunt blokkeren en is het mogelijk om reacties helemaal uit te schakelen bij een bericht. Een iPad-app is er nog steeds niet. Wel is Instagram in de VS begonnen met de uitrol van live video.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 december 2016 om 18:01
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.