Insta360 GO bundel

Exclusief in de Apple Store: Insta360 GO-bundel en meer

In de Apple Store vind je vanaf nu een Insta360 GO camera-bundel met stabilisatie. Ook hebben we nog een paar andere leuke accessoires gezien die exclusief bij Apple zijn.

In de Apple Store vind je regelmatig accessoires, die alleen bij Apple verkrijgbaar zijn. Vaak zijn het varianten op bestaande producten. Er zitten soms ook leuke, nieuwe dingen bij die prima geschikt zijn om cadeau te geven. De nieuwe Insta360 GO is zoiets: het is een van de kleinste gestabiliseerde camera’s waarbij je handige accessoires krijgt meegeleverd. De bundel is alleen via Apple verkrijgbaar.

Insta360 GO bundel

Zoek je een kleine, gestabiliseerde camera dan denk je misschien meteen aan de DJI Osmo Pocket (ca. 300 euro). Ook leuk, maar alle accessoires zul je er dan nog zelf bij moeten kopen. De bundel van Insta360 GO is helemaal compleet en is goedkoper. Je schiet wat beelden en de GO-app op je iPhone of iPad combineert het tot een leuk filmpje dat je meteen op sociale media kunt plaatsen. Je krijgt er een kabel, oplaadcase, ring-grip, diverse stands, clips en adapters bij.

Insta360 GO bundel

De waterproof camera weegt 18,3 gram en schiet een resolutie van 3040 x 3040 pixels. Handig! Precies vierkant voor het posten op Instagram. De Insta360 GO is geschikt voor de iPhone 7 Plus en nieuwer, maar kan ook met een iPad en Mac worden gebruikt. Let wel even op de levertijd, want mogelijk ligt ‘ie niet tijdig onder de kerstboom.

De FlowState-technologie zorgt voor stabilisatie en een vloeiend beeld. Je hebt ook slo-mo op 100fps en automatisch bewerken via de GO-app. Bij een hyperlapje kun je kiezen uit 6x, 15x of 30x. Met de oplaadcase kun je 200 clips per dag maken en voor het overzetten van de beelden sluit je de iPhone erop aan. Eigenlijk is de prijs voor de bundel niet eens zo gek als je kijkt hoeveel een losse Insta360 GO bij andere winkels kost (zie verderop).

Bekijken: Insta360 GO voor €259,95

In de Apple Store vind je nog meer exclusieve accessoires, maar helaas hebben ze nog niet allemaal het vasteland van Europa bereikt. Zo kun je sinds kort een nieuw modulair oplaadsysteem van Scosche kopen waarmee je de iPhone, iPad en Apple Watch tegelijk kunt opladen. Dit BaseLynx-systeem van Scosche bestaat uit meerdere modules die je naar eigen inzicht kunt samenstellen. De standaardkit kost $150 en de Pro-kit ligt voor $200 in de schappen. Losse modules kosten $40. Helaas alleen in de Amerikaanse Apple Store, voorlopig.

Scosche modulaire oplader

Een ander accessoire dat we je graag zouden willen aanraden is de Brydge Case, waarmee je van je iPad een laptop maakt. Je betaalt hiervoor rond de $130 en kunt kiezen uit meerdere uitvoeringen, waaronder de nieuwste iPad Air. Maar ook deze Brydge is nog niet in de Nederlandse Apple Stores te vinden. Gelukkig kun je deze keyboard-case wel bij Amazon aanschaffen: je betaalt rond de 150 euro voor het model dat voor de 12,9-inch iPad Pro is bedoeld.

Brydge Keyboard voor iPad

Is er dan helemaal niets leuks in Nederland en België bij de Apple Store? Toch wel: we hebben onlangs een paar leuke sportaccessoires in de Apple Store gespot. En ook op het gebied van gezondheidsaccessoires zijn er soms leuke dingen.

Bekijk ook

Deze sportaccessoires voor de thuisgym vind je in de Apple Store

In de Apple Store vind je allerlei handige sportaccessoires die 'connected' zijn. Ze werken met een app en sturen alle metingen door naar je Apple Watch en/of HealthKit. Dit zijn de meest interessante slimme sportaccessoires die wij in de Apple Store hebben gevonden!
Bekijk ook

Werken aan jezelf? Deze gezondheidsaccessoires vind je in de Apple Store

Van hartslagmeter tot slaapsensor of een sensor om je lichaamshouding te verbeteren: in de Apple Store zijn allerlei gezondheidsaccessoires te vinden. De accessoires die we hieronder gesproken zijn allemaal 'connected' en werken met je iPhone of Apple Watch samen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.