iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 februari 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 24 februari 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Februari loopt langzamerhand ten einde en dat betekent dat we ons langzamerhand gaan opmaken voor het maart-event. Het zal zeker niet de enige gebeurtenis zijn want we verwachten in 2022 nog meer events. Welke dat zijn hebben we voor je op een rijtje gezet. Verder is er goed nieuws voor T-Mobile-gebruikers en helpen we je van je problemen met je iPhone-toetsenbord af. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag.

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Halide Mark II - Pro Camera (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Halide Mark II heeft diverse verbeteringen, zoals een nieuwe functie om foto’s te redden die je niet kon opslaan. Dit bleek een bug in iOS, die gedeeltelijk is opgelost. Halide doet de rest. Ook zit er een nieuwe rasterweergave in.
  • NowPlaying - Music Trivia (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 17.0+) - Je krijgt nu een historie van je luistersessies, zodat je ze opnieuw kunt ontdekken. Ook kun je favoriete nummers toevoegen aan je plank.
  • Fastned (Gratis, iPhone, iOS 14.0+) - Fastned heeft een volledig nieuwe onboarding-ervaring en flinke prestatieverbeteringen. Volgens de makers is deze update geen kleintje.
  • Reddit (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Nu met ‘Discover’-tabblad om iets nieuws te ontdekken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.