iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 22 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 22 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In onze grote nieuwe Apple Watch vergelijking lees je alles over de nieuwste modellen, plus een vergelijking met de voorgaande versies. Welke past bij jou? Ook laten we zien hoe de Schooltijd modus op de Apple Watch werkt en waarom gezinsconfiguratie op de Apple Watch niet in Nederland werkt. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het Jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen

Breng hier je stem uit op iCulture

Software-updates en meer

  • In onze tvOS 14 review lees je onze bevindingen van de update. Alvast een deel van de conclusie: we hadden op meer gehoopt.

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Launcher met meerdere widgets (Gratis, iPhone/iPad/Watch + IAP, iOS 14.0+) - Volledige nieuwe widgets om je favoriete apps snel te openen.
  • Heart Analyzer: Cardio Monitor (Gratis, iPhone/Watch + IAP, iOS 15.0+) - Nieuwe widget voor op je beginscherm, ondersteuning voor het meten van je zuurstofgehalte in je bloed en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.