iCulture: Peilt

iCulture peilt: welke videostreamingdiensten kijk jij, betaald of gratis?

Welke videostreamingdiensten heb jij tot je beschikking? En voor welke betaal je? In onze poll willen we kijken welke streamingdiensten voor video onder iCulture-lezers het meest populair zijn!

Het afgelopen halfjaar is er veel gebeurd op het gebied van streaming videodiensten. Er zijn nieuwe spelers bijgekomen en het aanbod is ook explosief toegenomen. Naar welke streaming videodiensten kijk jij? De keuze is tegenwoordig zo groot dat je waarschijnlijk meerdere diensten tot je beschikking hebt, waar je afwisselend naar kijkt. In 2017 vroegen we jullie ook naar streaming muziekdiensten en toen bleek Netflix op eenzame hoogte te staan. De meeste lezers hadden óf Netflix, óf helemaal niets.

Hoe is dat in 2020? We zijn benieuwd!

Betaald of gratis?
We hebben de poll in twee onderdelen gesplitst: betaald en gratis kijken. We vinden namelijk dat het nogal een verschil maakt of je daadwerkelijk geld over hebt voor een dienst en daarvoor maandelijks een paar euro betaalt, of dat je of dat je gratis meekijkt. Met dat laatste bedoelen we dat je een proefabonnement hebt of een paar maanden gratis hebt gekregen (bijvoorbeeld op Apple TV+) of dat je meekijkt op het betaalde account van iemand die niet op jouw adres woont.

Je kunt meerdere antwoorden aanvinken!

Je kunt de poll over betaalde streamingdiensten ook invullen via deze link.

Je kunt de poll over streamingdiensten die je gratis kijkt ook invullen via deze link.

Streaming videodiensten in 2020

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2020, 13:04
Categorie Diensten
Onderwerp streaming

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.