iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke iOS 11-functie kijk jij het meest uit?

iOS 11 komt al bijna beschikbaar, maar voordat het zover is zijn we benieuwd naar jouw mening. iOS 11 bevat heel veel nieuwe functies, maar naar welke iOS 11-functie kijk jij nou het meest uit?

Nu het iPhone-event van 12 september steeds meer in zicht komt, is ook de komst van iOS 11 in aantocht. De afgelopen maanden konden publieke testers en ontwikkelaars aan de slag met de beta’s van iOS 11, waardoor we inmiddels een goede indruk hebben wat iOS 11 allemaal in huis heeft. Maar naar welke iOS 11-functie kijk jij nou het meest uit? Laat je mening horen in deze iCulture peilt!

iOS 11 functies

Peiling over iOS 11-functies
Apple heeft op moment van schrijven alweer negen beta’s van iOS 11 uitgebracht, waardoor de testperiode bijna ten einde komt. Tijdens het iPhone-event van 12 september zal Apple laten weten wanneer iOS 11 exact beschikbaar komt en de afgelopen hebben we jullie op de hoogte gehouden van alle nieuwe functies in iOS 11 en veel daarvan apart uitgelicht met tips en nieuwtjes. De grootste verrassing is er daardoor wel af, maar dat maakt het wel een mooie gelegenheid om vooruit te kijken naar deze nieuwe functies. De vraag in deze peiling luidt dan ook: Naar welke iOS 11-functie kijk jij het meest uit?

iOS 11 is de eerstvolgende grote update voor de iPhone, iPad en iPod touch. Vooral de iPad profiteert van iOS 11, dankzij de komst van de Dock, nieuwe multitasking-functies en de Bestanden-app. Laatstgenoemde is ook beschikbaar op de iPhone en als we de laatste geruchten mogen geloven komt de Dock in soortgelijke vorm ook naar de iPhone X/iPhone 8. Daarnaast kun je in iOS 11 rekenen op heel veel extra handige functies, zoals Niet storen tijdens autorijden, de vernieuwde App Store, het nieuwe Bedieningspaneel en nog veel meer. In ons overzicht van iOS 11 zijn de belangrijkste functies opgesomd en in ons tipoverzicht van iOS 11 vind je alle tips overzichtelijk op een rij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2017, 19:42
Categorie iOS
Onderwerpen iculture peilt, ios 11
Software iOS 11

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.