Beats Studio3 Wireless voor iPhone en Mac.

Beats brengt nieuwe Beats Studio3-koptelefoon met W1-chip en ruisonderdrukking uit

Beats heeft een nieuwe koptelefoon aangekondigd. De Beats Studio3 Wireless is de opvolger van de Beats Studio2 en is voorzien van Apple's W1-chip. Ook is de ruisonderdrukking verbeterd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Beats heeft zojuist een nieuwe koptelefoon aangekondigd. Na de Beats Studio 2 is het nu de beurt aan de opvolger, de Beats Studio 3 Wireless. Het belangrijkste aan deze nieuwe koptelefoon is de toevoeging van de W1-chip en de verbeterde ruisonderdrukking. Deze nieuwe koptelefoon kost €349,95 en wordt medio oktober geleverd.
Beats Studio3 Wireless voor iPhone en Mac.

Beats Studio3 Wireless met W1 en noise-cancelling

Het heeft drie jaar geduurd, maar Beats heeft nu eindelijk een nieuwe versie van zijn bekende Studio-koptelefoons uitgebracht. Veruit de belangrijkste toevoeging is Apple’s W1-chip. Deze W1-chip, geïntroduceerd in de AirPods, zorgt ervoor dat je sneller verbinding kunt maken en dat de koppeling gesynchroniseerd wordt tussen al je eigen Apple-apparaten. Vorig jaar werden de Beats Solo3, Powerbeats3 en BeatsX al aangekondigd met deze nieuwe W1-chip, maar het is nu dus ook de beurt aan de duurste Beats-koptelefoon. Behalve de snellere koppeling en synchronisatie zorgt de W1-chip er ook voor dat de batterij in de Studio3 langer mee gaat. Met ruisonderdrukking aan gaat de koptelefoon zo’n 22 uur mee. Zonder deze functie tik je zo de 40 uur aan.

De vernieuwde vorm van noise-cancelling wordt door Beats de Pure Adaptive Noise Canceling genoemd. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van microfoons om het omgevingsgeluid te meten waarna algoritmes in de software ervoor zorgen dat het geluid beter klinkt. De audio wordt in realtime gekalibreerd, doordat de muziek vergeleken wordt het met originele geluidsbestand. Dit vergelijken van het geluid gebeurt zo’n 50.000 keer per seconde, waardoor de koptelefoon ervoor moet zorgen dat je muziek klinkt zoals het hoort. Qua design is de koptelefoon niet veel veranderd.

Beats Studio3 Wireless in het blauw.

Op de oorschelp van de microfoon kun je de ruisonderdrukking uitschakelen door twee keer op de powerknop te tikken. Ook zijn er knoppen om de muziek te regelen, kun je ermee bellen en Siri activeren. In tien minuten opladen kun je de koptelefoon weer drie uur gebruiken. Gek genoeg wordt er nog wel gebruikgemaakt van microUSB in plaats van Lightning of USB-C.

De Beats Studio3 Wireless komt in zes kleuren beschikbaar, waaronder diepgrijs, rood, zwart en blauw. Je kunt de Beats Studio3 Wireless bestellen in de Apple Store voor €349,95, waarna hij in oktober geleverd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2020, 13:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, w1
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.