iPhone 8 concept liggend

‘iPhone X beschikbaar vanaf 64GB, iPhone 7s vanaf 32GB’

Er zijn wederom geruchten over de opslagcapaciteit van de nieuwe iPhones. Volgens bronnen komt de iPhone X/8 beschikbaar vanaf 64GB, terwijl de verbeterde iPhone 7s te koop zou zijn vanaf 32GB.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 8 concept liggend
De puzzelstukjes rondom de nieuwe iPhone vallen steeds meer op zijn plek en vandaag is er weer mogelijke informatie naar buiten gekomen. De iPhone X (oude naam iPhone 8) zal volgens een bekende geruchtenlekker beschikbaar zijn vanaf 64GB voor een bedrag van $999. Tegelijkertijd is er een andere bron die beweert dat de iPhone 7s leverbaar zal zijn vanaf 32GB aan opslag.

Update september 2017: Inmiddels kun je de iPhone 8 Plus en de iPhone 8 kopen en kun je zelf ervaren hoe het zit met de nieuwe functies.

‘iPhone X vanaf 64GB’

De geruchtenlekker Benjamin Geskin, die de afgelopen maanden al veelvuldig informatie over de iPhone 8 wist te lekken, beweert dat de iPhone X toch in drie opslagcapaciteiten beschikbaar komt. Volgens hem komt de iPhone X/8 beschikbaar met 64GB, 256GB en 512GB. De hoeveelheid van 512GB is eerder genoemd door Chinese bronnen die ook beweerden dat de iPhone X straks vanaf 64GB te koop is. De prijzen lopen volgens Benjamin Geskin op van $999 tot $1199. De prijs van $999 kwam ook eerder voorbij en is daardoor geen verrassing meer te noemen.

Tegelijkertijd is er een andere bron die andere opslagcapaciteiten beweert. Volgens bronnen via het Chinese Weibo is de keuze bij de iPhone X straks beperkter, want je zou dan alleen kunnen kiezen uit modellen met 128GB en 256GB. Gezien de hoge prijs van de iPhone X lijkt het ons echter waarschijnlijker dat Apple meer opslagcapaciteit aanbiedt. Bovendien hanteert Apple voor de iPad Pro inmiddels ook opslagcapaciteiten van 64GB, 256GB en 512GB, wat het wat ons betreft aannemelijker maakt dat Apple hier bij de iPhone X ook voor gaat kiezen.

‘iPhone 7s vanaf 32GB’

Diezelfde Chinese bron zegt ook de opslagcapaciteit van de iPhone 7s (nu ook wel bekend als de iPhone 8) hetzelfde blijft als nu het geval is met de iPhone 7. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden verkocht met 32GB, 128GB en 256GB en Apple zou hier voor de goedkopere nieuwe iPhone weer voor kiezen. De prijzen van dit model liggen gelijk met de prijzen die Apple nu in China hanteert. Dat zou betekenen dat Apple deze verbeterde iPhones ook in Nederland verkopen voor dezelfde prijs. Deze lopen uiteen van €769 voor de goedkoopste iPhone 7 tot €1.129 voor de duurste iPhone 7 Plus.

We hoeven nu nog maar ruim een week te wachten voordat we alle details van de nieuwe iPhones van Apple zelf te horen krijgen. Apple houdt op 12 september een event, waar onder andere deze nieuwe iPhones aangekondigd worden. Daarnaast wordt er ook nog een Apple Watch Series 3 gewerkt en verwachten we een nieuwe 4K-Apple TV. In onderstaand artikel lees je meer over wat onze verwachtingen voor het iPhone-event zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2017, 17:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7s, iPhone 8, iPhone X
Devices iPhone 8, iPhone X

Actuele iPhone 8 deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.