iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: Hoe tevreden ben jij met Face ID?

En hoe goed werkt Face ID voor jou?

Heb jij een iPhone X? Dan zijn we benieuwd of jij tevreden bent met Face ID, één van de belangrijkste nieuwe functies van de iPhone X. Werkt Face ID voor jou naar tevredenheid of ga je liever terug naar Touch ID? Stem in onze poll!

Ben jij tevreden met Face ID?

Als je een iPhone X voor het eerst in je handen krijgt, zijn er een aantal dingen waar je aan moet wennen. De veegbewegingen vervangen de thuisknop en Face ID is de opvolger van Touch ID. De verschillen tussen Face ID en Touch ID zijn groot, maar het uiteindelijke doel is hetzelfde: je iPhone op een veilige manier vergrendelen en zorgen dat je zelf makkelijk toegang krijgt. Aangezien er volgens een onderzoek een hoge tevredenheid bij iPhone X-gebruikers is, zijn wij benieuwd in hoeverre dat onder iCulture-lezers geldt voor Face ID, de gezichtsherkenning op de iPhone X.

Uit het onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de ondervraagden meer dan tevreden is met Face ID, de gezichtsherkenning van de iPhone X. In de reacties op dat artikel zagen we echter ook een aantal mensen die minder enthousiast zijn. Volgens hen werkt Face ID vaak niet. Om dit in kaart te brengen, vragen we je om je mening over Face ID aan te geven in onderstaande poll. Ben jij tevreden over Face ID of zou je liever teruggaan naar Touch ID?

Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Met Face ID kun je je iPhone X ontgrendelen met je gezicht. De TrueDepth-camera kijkt naar een aantal gezichtskenmerken, waaronder je mond, neus en ogen. Je moet daardoor standaard naar je iPhone kijken om hem te kunnen ontgrendelen. Volgens Apple is Face ID veiliger dan Touch ID, al heeft ook de vingerafdrukscanner een aantal voordelen. Face ID kan je bijvoorbeeld maar met één gezicht instellen, terwijl Touch ID vijf verschillende vingers ondersteunt. Werkt Face ID bij jou niet goed? Check dan ons artikel met tips als Face ID niet werkt.

Ben je niet tevreden over Face ID, dan is het voor jou te hopen dat Apple de gezichtsherkenning de komende jaren nog verder gaat verbeteren. Apple is namelijk van plan om Face ID ook naar de iPad te brengen, waardoor je ook daar je gezicht moet scannen om je toestel te ontgrendelen. Wat ons betreft zien we nog veel meer Apple-producten met Face ID.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2018, 20:20
Categorie iDevices
Onderwerpen face id, iculture peilt, iPhone X
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.