iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: welk type AirPods Pro-gebruiker ben jij?

Ter vervanging of als extra paar?
Volgens Tim Cook zijn de AirPods Pro vooral populair bij mensen die al AirPods hebben. Ook beweert hij dat ze beide modellen blijven gebruiken. Maar is dat ook zo? In deze iCulture peilt onderzoeken we wat voor AirPods Pro-gebruiker jij bent.

Deze week bracht Apple voor het eerst een compleet nieuwe set AirPods op de markt. Geen opvolger van de gewone AirPods, maar een compleet ander model: de AirPods Pro. Het zijn Apple’s eerste oordopjes met ruisonderdrukking. Je kan nu al de AirPods Pro kopen en veel mensen hebben ze dan ook al in huis gehaald. Stond jij vooraan in de rij en gebruikte je eerder al AirPods? Daar zijn we benieuwd naar in deze iCulture peilt.

iCulture peilt over AirPods Pro

Tim Cook deed tijdens de nabespreking van de kwartaalcijfers FQ4 een opvallende uitspraak. Hij noemde de AirPods Pro vooral “leuk voor erbij” en verwacht dat de vroege kopers vooral mensen zijn die AirPods met ruisonderdrukking nodig hebben op specifieke momenten, bijvoorbeeld voor in het vliegtuig of tijdens het hardlopen. Een groot deel van deze vroege kopers heeft volgens Tim Cook nu al AirPods en hij denkt dat beide modellen afwisselend gebruikt zullen worden. Maar met een prijskaartje van €279 zijn de AirPods Pro vrij prijzig voor een “extra setje”.

Wij zijn daarom benieuwd wat voor AirPods Pro-gebruikers jij bent als iCulture-lezer. Had jij eerder ook al AirPods en blijf je die naast de nieuwe AirPods Pro gebruiken? Of heb je tot nu toe gewacht om ze aan te schaffen? Ga je je oude AirPods verkopen, of verdwijnen ze in een la? Stem in onze poll!

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Wil je meer weten over de AirPods Pro? De afgelopen dagen hebben we meerdere tips geschreven. Zo leggen we je uit hoe waterbestendig de AirPods Pro zijn, hoe je de AirPods Pro bedient met de druksensor en hoe hoe je de maat van de AirPods Pro oordopjes kiest met de pasvormtest. Check ook ons overzicht met de beste AirPods tips.

Bekijk ook

De beste AirPods-tips: 30 manieren om meer uit je AirPods, AirPods Pro en AirPods Max te halen

Er zitten meer handigheidjes in de oordopjes van Apple dan je denkt en met deze 25+ AirPods tips haal je het maximale eruit. Bespaar batterijduur, luister samen, wijzig de naam van je AirPods en nog veel meer! Check ook de handige tips die alleen voor de AirPods Pro werken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. In 2022 heeft Apple de tweede generatie AirPods Pro uitgebracht, met nieuwe H2-chip, vernieuwde oplaadcase en meer. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je bij ons alle aanbieders. Voor de beste deals check je ons artikel met AirPods-aanbiedingen.

AirPods Pro
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.