HomePod met Apple Music

Gerucht: ‘HomePod krijgt meerdere timers en kan telefoongesprekken voeren’

Blijkt uit iOS 12 beta

Apple staat op het punt om nieuwe functies aan de HomePod toe te voegen. Vanaf dit najaar kun je er waarschijnlijk mee bellen, meerdere timers tegelijk gebruiken, tekst vertalen en meer.

Dat blijkt uit informatie van iGeneration, een Franse website die een interne beta van iOS 12 in handen kreeg. Deze beta’s worden al een tijdje beschikbaar gesteld voor eigen Apple-personeel en sommige winkelmedewerkers. In de beta, die dit najaar moet uitkomen, zitten meerdere vernieuwingen voor Siri.


Bellen met de HomePod
Zo wordt het dit najaar mogelijk om telefoongesprekken te voeren via de HomePod. Je kunt zelf een gesprek starten, een binnenkomend gesprek beantwoorden, een nummer opnieuw bellen en je logboek van eerdere telefoongesprekken doorzoeken. Ook zou je kunnen luisteren naar voicemail-berichten en een noodgesprek voeren. Of FaceTime Audio ook wordt ondersteund is niet helemaal duidelijk, maar dat lijkt wel het geval. Apple zal wel wat extra beveiligingsopties moeten toevoegen, om te voorkomen dat huisgenoten kunnen napluizen met wie je hebt gebeld.

HomePod beta iOS 12 met meerdere timers

Makkelijker je iPhone terugvinden
De website verwacht dat de HomePod ook meer kennis krijgt over voeding en publieke figuren. Verder wordt het makkelijker om van Wi-Fi-netwerk te wisselen. Zit je iPhone op een ander netwerk, dan kun je straks moeiteloos ook met de HomePod overschakelen naar dat nieuwe netwerk. Nu is het nog nodig om de netwerkinfo te resetten. De HomePod gaat je ook helpen om je iPhone terug te vinden en er komt ondersteuning voor meerdere timers. Zo kun je tijdens het koken bijvoorbeeld timers instellen voor meerdere stappen in de bereiding.

Of alle genoemde functies ook naar de definitieve software-update van de HomePod komen is nog even afwachten. Apple is ze nu nog aan het testen en gaat mogelijk nog functies schrappen en andere toevoegen. Het lijkt erop dat de HomePod in ieder geval een stuk nuttiger wordt. Of er ook een goedkopere HomePod onder het Beats-merk wordt uitgebracht is een gerucht dat al langere tijd gaat. In september weten we meer, als Apple het jaarlijkse iPhone-event organiseert.

Interesse in een HomePod? In ons artikel HomePod kopen lees je hoe je de HomePod nu al aanschaft. Lees verder voor meer HomePod tips.

Bekijk ons complete overzicht Homepod tips. Met honderden tips voor Homepod bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2018, 12:04
Bron Bron iGeneration
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp homepod
Device HomePod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.