iCloud Drive voor Mac en iOS.

Grote storing bij iCloud: 19 problemen met Apple’s online opslagdienst

Een grote storing bij iCloud heeft invloed op de werking van 19 diensten, waaronder e-mail, agenda, notities, documenten en foto's. De storing duurt al meer dan twee uur en zou 1,5% van de gebruikers treffen.

Grote iCloud-storing nekt 19 diensten

Werkt je agenda niet meer en krijg je geen herinneringen meer binnen? Kun je je vrienden niet meer zien in Zoek mijn vrienden en lukt het niet meer om je foto’s te bekijken. Heel vreemd is dat niet, want er is momenteel een grote storing bij iCloud. Maar liefst 19 diensten zijn getroffen, zo blijkt uit de iCloud-systeemstatus.

We kregen vanavond al een paar meldingen van lezers binnen, die last hebben van storingen. Diensten zoals e-mail, adresboek, notities en de iCloud Sleutelhanger zijn al meer dan twee uur offline. Je kunt geen nieuwe items meer maken en ze worden niet bijgewerkt. Ook het synchroniseren tussen apparaten werkt vaak niet.

iCloud Storing januari 2018

Op Apple’s pagina met de systeemstatus van iCloud zijn de storingen ook te zien: ongeveer de helft is voorzien van een geel kleurtje, ten teken dat er iets mis is. Bij de meeste diensten staat dat slechts 1,5 van de actieve iCloud-gebruikers is getroffen maar als je kijkt hoeveel klanten Apple heeft, dan gaat het om meer dan 10 miljoen gebruikers die er last van hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2018, 19:37
Categorie Diensten
Onderwerp icloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.